Strategia globala de investitii

Printr-un proces de alocare in functie de clasele de active, clientii au posibilitatea de a-si diversifica global detinerile in scopul de a optimiza investitiile. Ne propunem sa mentinem clientul in centrul activitatilor noastre, sa avem o comunicare transparenta si prompta despre evolutia pietei si despre oportunitati de investitii.

Informatiile relevante stau la baza oricarei decizii. Echipa noastra de experti analizeaza o multitudine de surse financiare interne si externe pentru a analiza informatii relevante in procesul investitional. Rezultatul evaluarii expertilor nostri este cuprins in analiza noastra, care este inclusa intr-o comunicare transparenta si prompta, incluzand si o publicatie lunara - Market Compass, despre evolutia pietei si despre optiunile de investitii existente.        


Strategia Globala de Investitii

Oferta noastra este rezultatul unei analize efectuate zilnic, atat calitativ cat si cantitativ. In aceasta privinta, ne bazam atat pe capacitatea de cercetare economica a Grupului UniCredit, cat si pe alte surse financiare, precum: informatii despre piata, cercetarea globala sau tendintele din lumea afacerilor din reteaua noastra externa.


Strategia noastra Globala de Investitii (GIS) - dezvoltata de o echipa de peste 50 de experti in investitii cu multa experienta in domeniu, de pe tot cuprinsul Europei – are la baza perspectiva  noastra globala si independenta.


Perspectiva independenta

Este responsabilitatea noastra sa le oferim clientilor nostri o perspectiva independenta asupra pietelor de capital si a claselor de active.


Perspectiva globala

Echipele noastre de strategie si cercetare evalueaza permanent piata investitiilor pentru a oferi informatii sigure clientilor nostri. 

Rezultatul evaluarii expertilor nostri este cuprins in analiza noastra, Market Compass, care iti ofera informatii pentru navigarea in siguranta pe pietele de capital.       


Echipa UniCredit Private Banking mentioneaza 9 principii de baza:

  1. Combaterea inflatiei
  2. Planificarea nevoilor pe termen lung
  3. Definirea personalitatii financiare
  4. Viziunea globala asupra resursele financiare
  5. Importanta alocarii activelor
  6. Importanta diversificarii portofoliului
  7. Nimic nu este gratis!
  8. Disciplina!
  9. Instrumentele de investitii trebuie intelese de catre clienti


In 2013 UniCredit CEE Private Banking a incheiat un acord de colaborare cu Morningstar, prin care clientii nostri dobandesc acces la rapoartele si informatiile generate de firma de cercetare pentru investitii. 


Analizele sunt facute prin intermediul unor specialisti interni cat si prin consultarea bibliotecilor de date Morningstar, incluzand evaluarea cadrului economic la nivel macro si evaluarea atenta a produselor incluse in oferta locala cat mai aproape de clienti si de comunitatile in care activam.

Dispunem de experienta specialistilor Grupului UniCredit, dar si de o serie de colaborari cu o valoare adaugata importanta pentru a putea pune la dispozitia clientilor cercetari de piata amanuntite si utile.


Spinning wheel animation

Loading