Premium Invest, asigurarea de viata de tip unit-linked cu prima unica

 

Te gandesti la un plan de investitii care sa iti sustina visurile si planurile de viitor? Noi avem o propunere pentru tine: Premium Invest, un produs de asigurare de viata cu componenta de investitii, in euro, dezvoltat de Allianz-Tiriac in baza parteneriatului cu UniCredit Bank. Acesta:

  • iti ofera oportunitatea de a participa la performanta pietelor finanicare internationale prin trei programe investitionale fiecare avand o clasa de risc asociata (scazut, scazut spre mediu si mediu):

    ✓ programele investitionale sunt gestionate de Allianz Tiriac si acceseaza fonduri Amundi Asset Management*;

    ✓ in functie de clasa de risc, cele trei programe investitionale includ: investitii in actiuni, obligatiuni, titluri sau depozite de pe piata monetara;

 

  • are si o componenta de protectie financiara, prin intermediul sumei asigurate in caz de deces din accident sau boala. Astfel:

    ✓ pentru asiguratii cu varsta de pana in 75 de ani: beneficiarii primesc atat suma asigurata, stabilita la 10% din valoarea contului, cat si suma acumulata din investitii, dar nu mai putin de valoarea primelor platite. 

    ✓ pentru asiguratii de peste 75 ani: se acopera doar riscul de deces din accident, suma asigurata fiind tot 10% din valoarea contului, la care se adauga suma acumulata din investitii. In caz de deces din boala, indemnizatia va fi egala cu suma acumulata din investitii.

 

*Amundi Asset Management este unul dintre cei mai mari administratori de active financiare din lume conform IPE “Top 500 asset managers” publicat in Iunie 2020 pe baza datelor colectate în Decembrie 2019.

*Consulta conditiile generale si conditiile specifice pentru informatii detaliate privind asigurarea de viata de tip unit-linked cu prima unica Premium Invest.

 

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2019/2088- informari in legatura cu sectorul serviciilor financiare pentru produsele de Investitii, UniCredit Bank SA publica prin prezenta informatii despre incorporarea procedurilor ESG in sfaturile sale de asigurari:

Politica sustenabilitate- dezvaluiri in legatura cu sectorul serviciilor financiare aici

Declaratie de impact privind sustenabilitatea aici

 

Solicita detalii in cea mai apropiata sucursala

HARTA SUCURSALE

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo