Skip to main content

Servicii bancare la distanta

Suntem alaturi de tine oricand ai nevoie, in orice colt al lumii te-ai afla. Poate ca trebuie sa faci urgent un transfer bancar, un depozit sau doar sa tii evidenta cheltuielilor si incasarilor in contul tau, serviciile noastre bancare iti stau mereu la dispozitie.

Ce este

Online B@nking este banca ta virtuala mereu deschisa si fara cozi. Pentru ca stim cat de important este timpul tau, iti aducem direct pe calculator sau tableta toate produsele bancare, mai rapid si mai ieftin ca oricand.

In Online B@nking iti poti verifica istoricul tranzactiilor, iti poti plati facturile, poti face orice transferuri bancare, poti solicita alte produse sau poti comunica foarte usor cu banca. Gasesti aici lista completa a functionalitatilor.

Poti utiliza aplicatia Online B@nking de pe orice calculator, tableta sau telefon smart cu acces la Internet. Si totul in conditii de maxima securitate.

Avantajele folosirii serviciului de Online B@nking:

 • Economie de timp. Ai acces oricand si de oriunde la conturile tale. Fara timp pierdut in trafic, fara cozi, fara drumuri sa-ti platesti telefonul sau factura de electricitate;
 • Economie de bani. Comisioanele transferurilor bancare sunt 50% mai mici decat la ghiseu;
 • Control permanent. Stii tot timpul ce fac banii tai. Oriunde ai acces la Internet poti intra rapid sa-ti verifici soldurile sau tranzactiile efectuate cu cardul;
 • Mai usor sa-ti gestionezi cheltuielile. Online B@nking te ajuta sa intelegi mai bine unde se duc banii tai. Toate tranzactiile tale sunt impartite pe categorii de cheltuieli (casa, transport, mancare etc). Poti stabili bugete lunare si poti vedea unde cheltui mai mult decat ti-ai dori;
 • Mai usor sa-ti implinesti visele. Iti poti stabili tinte de economisire (televizorul dorit, vacanta visata, bicicleta noua) iar Online B@nking te ajuta sa pui automat bani deoparte in fiecare luna si sa urmaresti cat de aproape esti de visul tau.      

Cat ma costa

Online B@nking este GRATUIT. Achizitionat cu solutia de autentificare Mobile Token nu ai niciun cost suplimentar. Daca doresti solutia de autentificare prin Digipass va trebui sa achiti contravaloarea acestuia de 15 euro.


Vrei sa economisesti ?

Atunci trebuie neaparat sa stii ca, daca in loc sa te duci la banca iti faci depozitul de acasa prin serviciile gratuite de Online B@nking de la UniCredit Bank, te alegi cu un plus de dobanda de 0.15%.


Bine de stiut:

 • Pentru a accesa Online B@nking ai nevoie de un calculator, tableta sau telefon mobil cu acces la Internet si cu un Browser compatibil.
 • Banii tai sunt in siguranta, pentru ca in Internet Banking iti asiguram cele mai inalte standarde de securitate. Mai multe detalii despre Securitate aici.

Gata cu parolele complicate, greu de memorat sau de amintit la nevoie. Cu Mobile B@nking de la UniCredit Bank, ai cea mai sigura si usor de folosit parola: amprenta ta.

Cu ajutorul amprentei, te loghezi in siguranta in sucursala ta mobila si ai acces instant la informatii despre conturile si soldurile tale chiar si atunci cand esti pe fuga ori situatia nu-ti permite sa te opresti sa tastezi o parola clasica.

In plus, prin aplicatia Mobile B@nking iti platesti rapid facturile, efectuezi tranzactii in lei, faci schimburi valutare sau gasesti imediat cel mai apropiat bancomat din reteaua UniCredit. Vezi aici lista completa a functionalitatilor aplicatiei Mobile B@nking, accesibila cu amprenta ta.

Ce avantaje ofera Mobile B@nking:

 • Economie de timp. Ai acces la conturile tale, oriunde si oricand. Fara timp pierdut in trafic, fara cozi, fara drumuri sa-ti platesti facturile.
 • Mai ieftin. Comisioanele transferurilor bancare sunt cu 75% mai mici decat la ghiseu.
 • Mobilitate. Cu Mobile B@nking ai propria sucursala in buzunarul tau. Iti poti verifica oricand soldurile si poti face rapid tranzactii oriunde te afli. De exemplu, atunci cand esti in autobuz te poti loga rapid in Mobile B@nking, doar cu amprenta, si iti poti plati facturile. Si gata, ai scapat rapid de ceva ce trebuia sa faci.
 • Usor de utilizat. Nu ai nevoie de nimic decat de telefonul tau mobil, pe care il ai oricum mereu cu tine. Te loghezi cu amprenta si gata, ai intrat. Fara sa ai grija unor parole lungi si complicate sau a altor dispozitive de securitate suplimentare.

Cat ma costa?

Ai zero comision de administrare.


Vrei sa economisesti?

Atunci trebuie neaparat sa stii ca, daca in loc sa te duci la banca iti faci depozitul de acasa prin serviciile gratuite de Mobile B@nking de la UniCredit Bank, te alegi cu un plus de dobanda de 0.15%.e administrare.


Bine de stiut:

 • Poti utiliza Mobile B@nking pe telefoanele si tabletele cu sistem de operare Android, IOS, Windows Mobile sau Java.
 • Banii tai sunt in siguranta, pentru ca in Mobile B@nking iti asiguram cele mai inalte standarde de securitate. Mai multe detalii despre Securitate aici.

Aplica acum!

Descarca Mobile B@nking pentru smartphone-ul tau!

Suntem alaturi de tine oricand. Pentru ca intelegem ca ai nevoie de serviciile bancii chiar si in afara orelor de lucru, prin intermediul ATM-urilor si automatelor Non-Stop Banking, ai acces permanent la banii tai.


De asemenea, iti punem la dispozitie serviciile UniCredit Bank si prin bancomatele Euronet. La cele aproximativ 500 de bancomate Euronet poti sa verifici soldul atat pentru cardul de debit, cat si de credit, sa schimbi PIN-ul si sa retragi numerar pana la 2.000 lei pe tranzactie, in aceleasi conditii ca la bancomatele UniCredit Bank. Gaseste bancomatul cel mai apropiat prin aplicatia Mobile B@nking sau pe site-urile Euronet Romania si UniCredit Bank!


Automatele Non-Stop Banking iti pun la dispozitie serviciile pe care le ai la ghiseu: poti depune bani (lei, euro, dolari), poti retrage numerar, efectua schimburi valutare, plati facturi si constitui depozite la termen.   

In plus, la orice ATM si automat Non-Stop Banking poti sa reincarci cartele preplatite de telefonie mobila, pentru Orange, Telekom si Vodafone.Ne poti gasi oricand ai nevoie. Serviciul nostru de Call Center este disponibil 24 de ore, 7 zile pe saptamana.

Atunci cand nu ai acces la Internet ne poti suna de oriunde te afli pe glob. Te informam rapid cu privire la soldul conturilor tale, istoricul tranzactiilor si orice alt serviciu pe care il ai la UniCredit Bank. Atunci cand ai nevoie sa-ti blochezi cardul sau daca ti-ai uitat PIN-ul, apeleaza imediat la noi. Iti putem da informatii despre suma disponibila pe cardul de credit si iti putem spune care este minimul de plata.   

Mobile Phones
Mobile B@nking


Contact

Telefon
+40 21 200 2020 (apel tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania)  
*2020 (apel tarif normal in retelele mobile Orange, RCS&RDS, Telekom Romania, Vodafone)
Contact

Informatii Financiare

EUR
Info Today si Spot
Cumparare
Vezi toate ratele de schimb si Indicii de referinta
Spinning wheel animation

Loading