Skip to main content

Vreau sa am grija de viitorul copilului meu

UniCredit Bank iti vine in ajutor in administrarea eficienta a sumelor de bani dedicate atat nevoilor curente, cat si nevoilor viitoare ale copilului tau.

Vreau sa-i pun la dispozitie copilului meu banii de buzunar de care are nevoie, iar el sa-I poata folosi in siguranta, asa cum isi doreste. Cum pot face acest lucru?

Vezi solutia

Contul Curent Junior in Lei iti ofera posibilitatea sa-i oferi copilului tau atat un card de debit Visa Electron, fara comisioane de emitere si administrare, cat si serviciul Online B@nking, fara comision de administrare cu aplicatia Mobile Token. Astfel, poti sa-i oferi posibilitatea sa-si administreze singur bugetul fara a mai fi nevoit sa umble cu numerar asupra lui.

Vezi mai multe detalii aici.


Vreau ca viitorul copilului meu sa fie asigurat – sa aiba parte de educatia cea mai buna si de cele mai bune conditii de trai. Cum pot face acest lucru?

Vezi solutia

Stim cat este de important sa ii oferi copilului tau tot ce e mai bun, de la nevoile de baza, pana la cele mai complexe. Astfel, am creat Contul de Economii Junior, prin intermediul caruia poti economisi sume mici in fiecare luna si in ce valuta doresti (lei, euro sau dolari) pentru viitorul copilului tau.

Vezi mai multe detalii aici.

Mobile Phones
Mobile Banking

Ai propria sucursala UniCredit Bank in buzunar

Cu ZERO comision de administrare

Spinning wheel animation

Loading