Skip to main content

Vreau sa cumpar tot ce imi doresc

Fie ca vrei sa iti indeplinesti niste dorinte sau pur si simplu ai nevoie de ajutor cu niste cheltuieli neprevazute cand deja nu mai ai bani in cont, iti punem la dispozitie solutii care sa te ajute in orice moment.

Imi doresc o noua bicicleta cu care sa merg vara la munca, dar in acelasi timp vreau sa merg si in vacanta. Cum pot face tot ce mi-am propus?

Vezi solutia

Indiferent ce ti-ai propus, suntem alaturi de tine cu imprumuturi de pana la 90.000 lei, pe care le poti obtine rapid si usor, fara a fi necesar sa dovedesti modul in care ai utilizat suma imprumutata. Te asteptam sa aplici la un credit de nevoi personale.

Vezi mai multe detalii aici.

De multe ori mi se intampla sa depasesc veniturile dintr-o anumita luna si mai am nevoie de bani pe termen scurt pentru diverse achizitii sau chiar plata facturilor.

Vezi solutia

Fie ca doresti sa iti platesti facturile curente sau ca vrei faci o achizite neprevazuta, iti punem la dispozitie o gama de carduri de credit din care poti sa il alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine.

Vezi mai multe detalii aici.

Am terminat banii din cont, insa pe lista mea de dorinte inca se mai afla cateva lucruri la care nu vreau sa renunt. Am nevoie de un plus de venituri rapid.

Vezi solutia

Oricui ii place sa dispuna de economii. Prin facilitatea de Descoperit de cont sau Overdraft, poti avea acces, imediat si fara formalitati la sume ce depasesc disponibilul din contul tau personal. Poti dispune de sume pornind de la un salariu, suma minima si ajungand pana la 6 salarii, daca angajatorul tau a semnat o conventie de virare a salariilor cu UniCredit Bank.

Vezi mai multe detalii aici.

Mobile Phones
Mobile Banking

Ai propria sucursala UniCredit Bank in buzunar

Cu ZERO comision de administrare

Spinning wheel animation

Loading