Skip to main content

Vrei sa te muti in casa ta?

Fie ca vrei sa iti achizitionezi o casa printr-un credit ipotecar, fie ca vrei sa aplici la programul Prima Casa, iti oferim tot suportul pentru a-ti indeplini visul.

A venit momentul sa devin proprietar – doresc sa imi cumpar prima casa. Ce optiuni am?

Vezi solutia

UniCredit Bank iti ofera solutia de finantare care iti permite sa iti cumperi o locuinta pe masura dorintelor tale.

Creditul Prima Casa te ajuta sa cumperi locuinta dorita in cele mai bune conditii: totul e mai simplu datorita avansului redus, dobanzii avantajoase, flexibilitatii mari si perioadei de aprobare de pana la 90 de zile.

Vezi mai multe detalii aici.

Imi doresc o noua casa, o casa mai incapatoare, care sa imi permita sa ma bucur de toate momentele frumoase alaturi de familia mea.

Vezi solutia

Iti intelegem nevoia de o locuinta noua, care sa corespunda tuturor nevoilor tale.

UniCredit Bank iti ofera solutia de finantare care iti permite sa cumperi o locuinta platind rate lunare mai mici, datorita perioadei extinse de creditare.

Totul e mai simplu datorita avansului redus, dobanzii avantajoase, flexibilitatii mari si perioadei de aprobare de pana la 90 de zile.

Vezi mai multe detalii aici. 

Sunt in cautarea locuintei in care eu si familia mea sa ne mutam si pe care sa o numim “acasa”, iar pentru a o achizitiona, vom contracta un credit. Acum toti suntem sanatosi si ne descurcam bine cu banii, insa ce se poate intampla in viitor daca eu nu voi mai putea plati ratele din din cauza unei boli sau unui accident?

Vezi solutia

Viata nu este in permanenta linistita. Oricand se pot intampla evenimente neprevazute. Ce ne dorim este sa ne bucuram de bunurile pe care le avem si sa traim fericiti alaturi de cei dragi. Pentru a te ajuta in situatiile in care nu mai poti acoperi costurile ratelor, iti punem la dispozitie Asigurarea de viata, care sa iti protejeze familia.

Vezi mai multe detalii aici.

Eu si familia mea visam sa ne gasim locuinta perfecta, in care sa acumulam numai amintiri frumoase. Vreau sa devina locul in care sa avem tot confortul si vreau sa stiu ca in cazul in care s-ar produce evenimente neprevazute, precum cutremure, vom putea reveni la casa indragita.

Vezi solutia

Vrem ca tu sa te bucuri mereu de acelasi confort de acasa, indiferent de situatiile neprevazute. Pentru aceasta, iti punem la dispozitie Asigurarea imobilului adus in garantie, ca tu sa revii la viata obisnuita.

Vezi mai multe detalii aici.

Mobile Phones
Mobile Banking

Ai propria sucursala UniCredit Bank in buzunar

Cu ZERO comision de administrare

Spinning wheel animation

Loading