Skip to main content

Asigurari de viata

In viata avem parte atat de surprize placute, cat si de surprize neplacute. Cu asigurarea de viata de la UniCredit Bank, investesti in planurile de viitor, fara sa lasi evenimentele neplacute sa te ia prin surprindere.

ERGO LifeInvest este un produs de acumulare pe termen lung prin investitie, la care se ataseaza o asigurare de viata. Investitiile sunt gestionate de Pioneer Investments, membru al Grupului UniCredit.

ERGO LifeInvest iti ofera oportunitatea de a beneficia de randamentele oferite de o piata de capital in crestere. In functie de dorinta si profilul tau de risc, poti alege una dintre cele 3 strategii investitionale:

  • Moderata - se investesc cca. 70% din activele fondurilor in titluri de stat si obligatiuni. Acest profil investitional corespunde clientilor care prefera o anumita stabilitate si apreciaza siguranta investitiei.

  • Echilibrata - obiectivul strategiei este de a obtine o crestere constanta, cu fluctuatii minime. Este un profil care asigura o proportie optima pentru stabilitatea si profitabilitatea investitiei (50% obligatiuni si 50% actiuni).       

  • Dinamica - cca. 70% din active se investesc in actiuni. Aceasta strategie se potriveste clientilor interesati de profitabilitatea investitiei si accepta astfel si un grad de risc mai ridicat.

Mobile Phones
Mobile B@nking


Contact

Telefon
+40 21 200 2020 (apel tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania)  
*2020 (apel tarif normal in retelele mobile Orange, RCS&RDS, Telekom Romania, Vodafone)
Contact

Informatii Financiare

EUR
Info Today si Spot
Cumparare
Vezi toate ratele de schimb si Indicii de referinta
Spinning wheel animation

Loading