Miercurea Mintilor Creative – 29 noiembrie 2017

Fiecare afacere merita o zi a ei

Miercurea Mintilor Creative este un proiect UniCredit Bank realizat in parteneriat cu Mastercard, prin care ne-am luat angajamentul sa contribuim la sustinerea afacerilor romanesti facute altfel, la dezvoltarea micilor business-uri care contribuie la cresterea economiei locale si a societatii si sa aducem vizibilitate si profit afacerilor din industriile creative.

Pe 29 noiembrie #CumparaLocal.

Miercurea Mintilor Creative este o zi de explorat si dezvaluit. O zi a experientelor unice, a evenimentelor si a promotiilor. Magazinele mari au Black Friday, business-urile tech si IT au Cyber Monday, iar de acum exista o zi a anterprenorilor cu minti creative.

Este ziua showroom-urilor independente, a concept store-urilor de pretutindeni, a brandurilor cool si a producatorilor de obiecte de design inca nedescoperiti de toata lumea.

miercurea mintilor creative
Miercurea Mintilor Creative

Ziua in care impreuna putem sa transformam o simpla experienta de shopping intr-o experienta sociala si sa cream o retea de minti si business-uri creative care sa fie o sursa de inspiratie pentru toti cei care fac parte din ea. Miercurea Mintilor Creative este un proiect initiat de UniCredit Bank si Mastercard.

Fa-ti cumparaturile de #MMC cu cardul tau Mastercard, emis de UniCredit Bank sau UniCredit Consumer Financing, si poti castiga un premiu de 1.000 EUR. Sa faci si mai multe cumparaturi.

Fii atent, campania se desfasoara pe 29 noiembrie, intre orele 09:00 - 22:00. Vezi regulamentul.

Afla pe www.miercureamintilorcreative.ro care sunt afacerile inscrise in program, da attend evenimentului pe Facebook si alege-ti magazinele pe care le vei vizita sau shop-urile online de unde vei cumpara.

Miercurea Mintilor Creative

Ne vedem pe 29 Noiembrie la o zi de cumparaturi si povesti, in Miercurea Mintilor Creative!

#MMC

#cumparacreativ

#cumparalocal

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo