Festivalul International de Teatru de la Sibiu

UniCredit Bank, alaturi de FITS si la editia a 25-a!

Pentru al 15-lea an consecutiv, UniCredit Bank sustine Festivalul International de Teatru de la Sibiu (FITS). Aceasta editie aniversara sta sub semnul pasiunii, o emotie pe care o cunoastem bine – suntem Banca Mintilor Creative si sprijinim cu pasiune cultura, artele si industriile creative.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu este cea mai importanta si ampla manifestare dedicata artelor spectacolului, iar noi ne bucuram sa fim parteneri principali ai celei mai mari editii de pana acum: pe parcursul celor 10 zile de festival, 3.300 de artisti din 73 de tari vor juca in 525 de spectacole care au loc in 73 de spatii de joc. Celebram aceasta editie aniversara cu un „Bravo!” spus din toata inima. Pentru artisti, pentru organizatori, pentru comunitatea locala si pentru toti cei implicati in acest proiect cultural.

Sustinem lucrurile care conteaza, pe termen lung - prin sprijinul pentru Fabrica de Cultura ne propunem ca acest spatiu sa ajunga unul dintre cele mai importante centre de arte ale spectacolului din Europa. Odata un centru industrial abandonat, Fabrica de Cultura a debutat cu gazduirea celebrului spectacol Faust si s-a dezvoltat cu alte 3 spatii de spectacole, ultimul dintre ele, sala Eugenio Barba, urmand sa fie inagurat chiar in acest an.

Cu ocazia acestei editii oficializam parteneriatul dintre banca si Fabrica, spatiul urmand sa fie denumit Fabrica de Cultura UniCredit. Acest pas reprezinta reafirmarea angajamentului pe care ni l-am luat fata de sustinerea segmentului creativ si cultural romanesc.

De asemenea, pentru a face viata mai usoara participantilor la Festival, am dezvoltat si imbunatatit aplicatia FITS 2018, prima aplicatie de mobil a festivalului. Pe langa serviciile de geo-localizare, indicatii de orientare, programul spectacolelor si informatii despre evenimente, anul acesta am adaugat optiunea de a cumpara bilete direct de pe site-ul sibfest.ro si posibilitatea de a crea un cont personalizat. Noua versiune a aplicatiei permite customizarea listei de spectacole favorite si primirea notificarilor in timp real in cazul modificarilor de timp si loc, sau chiar anularea unui eveniment.

Aplicatia FITS 2018 este disponibila pentru download in App Store pentru iOS si Google Play pentru Android.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo