Academia Mintilor Creative

Simti ca poti face mai mult, mai bine, mai altfel pentru afacerea ta? Ai intrebari pe care ai vrea sa le adresezi unor specialisti pregatiti sa iti raspunda? Vino cu afacerea ta la scoala si completeaza-ti cunostintele antreprenoriale cu experienta mentorilor nostri.

Ce este Academia Mintilor Creative?

Locul unde esti pus fata in fata cu oameni extrem de capabili si de bine pregatiti de la care sa inveti si sa primesti sfaturi, know how si inspiratie. Unii dintre ei sunt colegii nostri si lucreaza in banca, ceilalti sunt prietenii nostri cu multa experienta in alte domenii, pe care ii apreciem si ii respectam. Credem ca asa va fi mai usor sa iti transformi ideile in afaceri sanatoase si profitabile sau sa iti dezvolti afacerea in directia in care visezi. Pentru asta suntem aici.

Organizat cu sprijinul

Mobile Banking UniCredit Bank

La Academia Mintilor Creative, vom aborda subiecte precum: realizarea unui business plan, branding, storytelling pentru afacerea ta, marketing, motivarea echipei, legislatie, taxe & fiscalitate, inovatie, analiza de business, finantari, HR pentru afacerea ta si vom schimba idei cu antreprenori de succes.

Regulamentul de participare la Programul de educatie financiara Academia Mintilor Creative poate fi consultat AICI

Inscrie-te acum la editia Academia Mintilor Creative la care vrei sa participi:

Academia Mintilor CreativeBucuresti

15 – 19 aprilie 

Academia Mintilor CreativeTimisoara

22 – 24  mai

Academia Mintilor CreativeCluj-Napoca

23 – 25 octombrie

Academia Mintilor CreativeBucuresti

11 – 15 noiembrie

Hai si tu la Academia Mintilor Creative!

Spinning wheel animation

Loading