Arta

de a darui

Festivalul International de Teatru de la Sibiu

FII PARTE DIN POVESTE

Ne mandrim sa fim de 16 ani partener oficial al Festivalului International de Teatru de la Sibiu! Grupul UniCredit are o traditie indelungata in sprijinirea culturii, avand convingerea ca aceasta este un mod de a promova progresul social si economic, dar si de a incuraja dialogul cu privire la inovatie, coeziunea sociala si sentimentul de apartenenta.


Aplicatia FITS2019

Unul dintre lucrurile pe care le daruim publicului festivalului este aplicatia FITS2019.

Aceasta permite utilizatorilor sa afle informatii in timp real despre programul spectacolelor, sa localizeze spatiile in care acestea se joaca, dar si sa achizitioneze bilete.

Poate fi descarcata din Google Play si App Store.

 

Copacul care daruieste / The Giving Tree

Sa daruiesti e o arta! Hai sa cream impreuna! Ne-am inspirat din tema editiei de anul acesta a festivalului, Arta de a darui si te invitam sa exersezi aceasta arta impreuna cu noi. Trimite-ne un gand bun, iar noi construim cu el Copacul care daruieste – o instalatie luminoasa ce se va proiecta in Piata Mare din Sibiu, pe Biserica-Romano Catolica. Toate gandurile tale trimise se transforma in arta si intr-o donatie pentru proiectul teatral Tramvaiul Sibiu-Rasinari.

Te asteptam pe 20, 21 si 22 iunie, incepand cu ora 21:30, in Piata Mare din Sibiu la Biserica Romano-Catolica, sa vezi cum gandurile tale prind viata si lumineaza sufletele tuturor.

Inspira-te din gandurile bune de mai jos:

Tema acestei editii, Arta de a darui, reprezinta implicarea noastra in Festival poate mai mult ca oricand. FITS daruieste oamenilor experiente intense, povesti care inspira si provoaca reflectii, frumusete, emotii, calatorii in universul exterior si in cel interior, lumineaza si cele mai ascunse parti ale sufletului nostru. Iar noi, daruind arta publicului FITS, investim in lucrurile care conteaza.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo