O casa mai verde,

o lume mai verde.

Creditul Verde fara ipoteca

 • pana la 100.000 de lei pentru achizitii „green“

 • minus 2,5 puncte procentuale versus dobanzile standard in aceleasi conditii

CALCULEAZA RATA

remove

RON

add

RON

RON

remove

luni

add

luni

luni

remove

RON

add

RON

RON

Dobanzi mai mici pentru semnare electronica calificata a documentatiei de credit

 • are aceeasi valoare juridica cu semnatura olografa (scrisa de mana)
 • se obtine in mod gratuit in orice sucursala UniCredit Bank

Pentru a semna electronic trebuie sa det­ii un numar de telefon mobil, o adresa de e-mail (unde vei primi intreaga documentatie semnata) si sa fii de acord cu semnarea documentatiei cu semnatura electronica calificata.

Pentru a semna electronic prin intermediul serviciului de Mobile Banking pus la dispozitie de catre UniCredit Bank trebuie sa sa detii un numar de telefon mobil, sa ai calitatea de client UniCredit Bank si sa utilizezi aplicatia de Mobile Banking pusa la dispozitie de catre UniuCredit Bank (unde vei semna si primi intreaga documentatie semnata) si sa fii de acord cu semnarea documentatiei cu semnatura electronica calificata utilizand Mobile Banking.

Semnatura electronica calificata are aceeasi valoare juridica cu semnatura olografa (scrisa de mana) si poate fi folosita dupa ob­tinerea unui certificat electronic calificat emis de TRANS SPED SRL, prestator de servicii de incredere calificat.

Certificatul se obtine in mod gratuit in orice sucursala UniCredit Bank SA de catre solicitantul de credit ce indeplineste conditiile pentru a semna electronic si poate fi folosit in relatia cu UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Creditul Verde fara ipoteca

Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Daca ai in plan sa iti imbunatatesti caminul cu produse cu eficienta energetica crescuta, energie regenerabila sau solutii de economisire a apei, merita sa iei în calcul noua oferta de finantare pe care ti-o punem la dispozitie.

Poti obtine sume cuprinse intre 1.500 si 100.000 de LEI pe care sa le rambursezi in pana la 60 de rate lunare egale. In functie de nevoile tale, poti atasa creditului si alte produse complementare precum asigurare de viata (care te poate proteja in cazul unei imposibilitati de plata)¹.

Produsele eligibile pentru acest tip de credite: termopane: ferestre si usi geam termopan; panouri solare; electrocasnice: frigidere, congelatoare, aparate de aer conditionat; izolatie termica, sisteme solare, etc.

Mai multe detalii despre produsele eligibile ofertei de finantare:

 • Solutii de incalzire (centrale termice pe biomasa sau in condensatie pe gaz);
 • Electrocasnice Clasa A++ sau A+++ (figidere, congelatoare, aparate de aer conditionat);
 • Ferestre si usi termopan (Coeficient U, valoarea transferului termic, <=1.3 W/m2K )
 • Izolatie termica peretilor (Termoizolatie solida - inclusiv panouri sandwich - cu conductivitate termica λ<=0.035 W/mK sau moale cu conductivitate termica λ<= 0.040 W/mK
 • Panouri Solare

Pentru detalii complete referitoare la produsele si tehnologiile eligibile accesati https://ebrdgeff.com/romania/ro/geff-romania-technical-eligibility/.

Pentru detalii despre furnizorii locali si a consulta disponibilitatea tehnologiilor in zona accesati: http://technology-ro.ebrdgeff.com/ro/.

Facilitatea din Romania, in contextul careia UniCredit Consumer Financing ofera aceasta finantare, este un produs al BERD, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, in cooperare cu Green Economy Financing Facility (GEFF), Fondul Global de Mediu si TaiwanICDF, Fondul International de Cooperare si Dezvoltare din Taiwan.

Asigurare de viata cu prima unica finantata de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici

Dobanzi

Dobanzi mai mici cu - 2,5 puncte procentuale versus oferta de creditare standard !

CREDITUL VERDE
Dobanda Fixa / an
Dobanda Fixa / an pentru clientii care semneaza electronic2
Credite Mici
1.500 - 20.000 LEI Standard
13,99% 11,99%
Cu asigurare de viata cu prima finantata (0,15%)*
11,99%
9,99%
 Credite Medii 20.001 - 50.000 LEI Standard 12,99% 10,99%
Cu asigurare de viata cu prima finantata (0,15%)* 10,99% 8,99%
 Credite Mari 50.001 - 100.000 LEI
Standard
11,99%
9,99%
Cu asigurare de viata cu prima finantata (0,15%)* 9,99%
7,99%

1Asigurare de viata cu prima unica finantata de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078.

2Oferta nu este aplicabila produselor de credit acordate in conditii derogatorii permise de prevederile legale in vigoare privind perioada de creditare si gradul maxim de indatorare(cu titlu de exemplu, produsului de refinantare acordat pe o perioada de maximum 10 ani in conformitate cu prevederile Regulamentului BNR nr. 5/2020).

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit Verde fara ipoteca oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), in valoare de 65.000 Lei, pe 60 de luni, rata dobanzii anuala fixa de 9,99% / 7,99%, comision de analiza dosar 250 Lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 1.521,95 Lei /1.450,21 Lei (pentru rate egale rata incluzand si costul asigurarii de viata), valoarea totala platibila 91.317,23 Lei / 87.012,55 Lei, DAE 10,82% / 8.57%. Oferta de dobanda presupune atasarea unei asigurari de viata cu prima unica finantata de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite pe www.ucfin.ro Pentru acordarea Creditului de Realizari Personale fara ipoteca trebuie sa incheiati un contract de cont curent cu UniCredit Bank ("Banca"), in cazul in care nu aveti deja un cont curent. Costurile contului curent se percep separat de catre Banca, in functie de produsul ales de dumneavoastra si nu sunt incluse in DAE anterior mentionata.

Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificata sau revocata in orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabila la momentul inregistrarii solicitarii produsului/serviciului si, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera incheiat numai la data semnarii sale formale sau, dupa caz, conform prevederilor legale aplicabile incheierii contractului la distanta.

Comisioane

Denumire comision
Credit RON
Comision de administrare credit
0 RON
Comision de analiza dosar 250 RON
Comision de rambursare anticipata 1% pentru perioada de dobanda fixa*
Penalizare neplata (la total de plata restant) Rata dobanzii (la nivelul in vigoare, cand creditul nu inregistreaza restanta) + 3% pe an

 

*0,5% pentru rambursari efectuate cu mai putin de un an inaintea scadentei finale

Conditii de eligibilitate:

Poti solicita un Credit Verde fara ipoteca daca ai intre 22 si 70 ani, respectiv intre 25 si 60 ani daca esti navigator.

Venit net minim

Venitul net minim trebuie sa fie:

 • Pentru pensionari: 800 lei;
 • Pentru venituri de tip salarial (cu exceptia CIC) - 1346 lei;
 • Pentru venituri de tip salarial pentru clientii existenti de credite de nevoi personale (cu exceptia CIC): 1.009  Lei;
 • Pentru venituri din Indemnizatia Crestere Copil - 1250 lei;
 • Pentru navigatori: min. 1250 lei;

 

Surse de venituri acceptate
 • venituri din salarii;
 • venituri obtinute de navigatori;
 • venituri din activitati liberale;
 • pensii;
 • diurna;
 • rente viagere;
 • contracte de management sau administrare;
 • venituri obtinute in baza unui contract de mandat pentru membrii CA;
 • norma de hrana;
Documente necesare

Creditul Verde fara ipoteca poate fi obtinut doar cu urmatoarele*:

 • Actul de identitate;
 • Acord de consultare a bazelor de date ANAF* (se completeaza direct in sucursala) sau documente doveditoare ale venitului pentru venituri provenite din alte surse decat salarii si pensii;
 • Completarea unei Declaratii BERD (se completeaza direct in sucursala).
Tehnologii eligibile pre-aprobate
 • Frigidere si congelatoare: Clasa energetica A ++ sau A +++
 • Aparate de aer conditionat: Clasa energetica A ++ sau A +++
 • Sisteme de iluminat cu LED: ≥ 80 lumeni/Watt
 • Centrale termice in condensatie pe gaz
 • Centrale termice pe biomasa: randament termic ≥ 85%
 • Boilere pentru apa calda: Clasă energetică A sau B
 • Ferestre si usi tip termopan: valoarea U ≤1,3 W/m2K
 • Izolare termica cu materiale ”solid” si panouri sandwich ce au o conductivitate termica λ ≤ 0,035 W/mK si o grosime minima de 10 cm (100 mm). Puteti utiliza materiale si cu grosimi mai mici de 10 cm, daca transmitanta termica a materialului este mica decat cea solicitata.
 • Izolare termica cu materiale ”soft” ce au conductivitate termica λ ≤ 0,040 W/mK. Grosimea minima eligibila a materialului termoizolant este de 5 cm (50 mm). Se pot folosi multe straturi de material, de exemplu puteti utiliza 20 cm (200 mm) pentru termoizolarea terasei sau 15 cm (150 mm) pentru placa pe sol. Materialele izolatoare utilizate pentru termoizolarea cladirilor vor avea in vedere respectarea rezistentele minime impuse conform standardele in vigoare.
 • Pompe de caldura: COP 4,3
 • Sisteme solare pentru apa calda – cu colectoare vidate: Solar Keymark (SK) sau eficienta ≥ 75%
 • Panouri solare fotovoltaice: Eficienta electrica ≥ 14%;
 • Sisteme de masurare si control al energiei, cum ar fi contoare inteligente, contoare de caldura, apa, sisteme de management al energiei, sisteme auxiliare de economisire a energiei.
 • Sisteme si tehnologii de economisire a apei, cum ar fi instalatii de epurare a apelor reziduale de mici dimensiuni, sisteme de reutilizare a apei, sisteme de colectare a apei de ploaie, instalatii de tratare a apei, contoare de apa, sisteme de robinete pentru economisirea apei si instalatii de reducere a presiunii

Detalii actualizate: https://ebrdgeff.com/romania/ro/geff-romania-technical-eligibility/ .

*Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu: salariati) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale, in baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a infromatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) Pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentatiei de venit. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, avand dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo