remove

RON

add

RON

RON

remove

luni

add

luni

luni

remove

RON

add

RON

RON

*   clienti care la momentul solicitarii de credit vireaza veniturile intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank de minimum 2 luni din ultimele 4 

(1) Asigurare de viata cu prima unica finantata de 0,15% din suma imprumutata înmultita cu perioada de creditare, emisa de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, în calitate de agent de asigurare auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici

Creditul de Realizari Personale

Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Oferta pe scurt

unicredit realizari personale

Ai minim 22 ani (maxim 70 la maturitatea creditului) si nevoie de un imprumut rapid? Alege Creditele de Realizari Personale de la UniCredit Consumer Financing:

 • Poti obtine intre 1.500 si 100.000 de lei;
 • Termenul pentru rambursarea sumei e la alegerea ta: intre 6 si 60 de luni;
 • Nu solicitam avans, garantii sau codebitori;
 • Acceptam o gama foarte larga de venituri: salarii, pensii, contracte de navigator, etc.
 • Ai reducere de dobanda daca alegi sa semnezi electronic;

In functie de nevoile tale, poti atasa creditului si alte produse complementare precum asigurare de viata (care te poate proteja in cazul unei imposibilitati de plata)1, iar daca deja virezi salariul sau pensia intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank sau daca alegi sa semnezi cu semnatura electronica calificata beneficiezi de reduceri la dobanda.

In plus, in functie de suma de care ai nevoie sau destinatia imprumutului (achizitia de aparatura, echipamente sau materiale performante din punct de vedere energetic ce se pot incadra la oferta de creditare verde fara ipoteca) poti obtine extra reduceri la dobanda.

1 Asigurare de viata cu prima unica finantata de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici.

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Realizari Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), in valoare de 100.000 Lei, pe 60 de luni, fara virare venituri catre un cont deschis la UniCredit Bank si fara semnare electronica/cu semnare electronica cu semnatura calificata: rata dobanzii anuala fixa de 11,99% / 9,99%, comision de analiza dosar 250 Lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 2.452,89 Lei / 2.339,22 Lei  (pentru rate egale rata incluzand si costul asigurarii de viata), valoarea totala platibila 147.173,31 Lei / 140.353,46 Lei, DAE 13,14% / 10,84%. Oferta de dobanda presupune atasarea unei asigurari de viata cu prima unica finantata de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici. Pentru acordarea Creditului de Realizari Personale fara ipoteca trebuie sa incheiati un contract de cont curent cu UniCredit Bank ("Banca"), in cazul in care nu aveti deja un cont curent. Costurile contului curent se percep separat de catre Banca, in functie de produsul ales de dumneavoastra si nu sunt incluse in DAE anterior mentionata.

Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificata sau revocata in orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabila la momentul inregistrarii solicitarii produsului/serviciului si, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera incheiat numai la data semnarii sale formale sau, dupa caz, conform prevederilor legale aplicabile incheierii contractului la distanta.

Dobanzi

CREDITE IN LEI CU DOBANDA FIXA - PENTRU CLIENTII CARE NU VIREAZA VENITURILE INTR-UN CONT UNICREDIT BANK
Dobanda fixa / an
Dobanda fixa / an pentru semnatura electronica
Credite Mici
< 20.000 LEI Standard
15,99% 13,99%
Cu asigurare de viata1 13,99%
11,99%
 Credite Medii 20.001- 50.000 LEI Standard 14,99% 12,99%
Cu asigurare de viata1 12,99% 10,99%
 Credite Mari 50.001 - 100.00 LEI
Standard
13,99%
11,99%
Cu asigurare de viata1 11,99%
9,99%

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Realizari Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), in valoare de 100.000 Lei, pe 60 de luni, fara virare venituri catre un cont deschis la UniCredit Bank si fara semnare electronica/cu semnare electronica cu semnatura calificata: rata dobanzii anuala fixa de 11,99% / 9,99%,  comision de analiza dosar 250 Lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 2.452,89 Lei / 2.339,22 Lei  (pentru rate egale rata incluzand si costul asigurarii de viata), valoarea totala platibila 147.173,31 Lei / 140.353,46 Lei,  DAE 13,14% / 10,84% .

Esti client UniCredit Bank? Ai dobanzi speciale.

Clientii care vireaza veniturile intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank de minimum 2 luni din ultimele 4 anterioare solicitarii de credit beneficiaza de urmatoarele oferte de dobanda la Creditul de Realizari personale fara ipoteca.

CREDITE IN LEI CU DOBANDA FIXA - PENTRU CLIENTII CARE VIREAZA VENITURILE INTR-UN CONT UNICREDIT BANK
Dobanda fixa / an Dobanda fixa / an pentru semnatura electronica
Credite Mici
< 20.000 LEI Standard
13,99% 11,99%
Cu asigurare de viata1 11,99% 9,99%
 Credite Medii 20.001- 50.000 LEI Standard 12,99% 10,99%
Cu asigurare de viata1 10,99% 8,99%
 Credite Mari 50.001 - 100.00 LEI
Standard
11,99%
9,99%
Cu asigurare de viata1 9,99%
7,99%

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Realizari Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criterii`lor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), in valoare de 55.000 Lei, pe 60 de luni, in conditiile virarii salariului/pensiei, la momentul solicitarii de credit, de minimum 2 luni din ultimele 4 catre un cont deschis la UniCredit Bank si fara semnare electronica/cu semnare electronica cu semnatura calificata: rata dobanzii anuala fixa de 9,99% / 7,99%, comision de analiza dosar 250 Lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 1.288,98 Lei / 1.228,15 Lei  (pentru rate egale rata incluzand si costul asigurarii de viata), valoarea totala platibila 77.338,92 Lei / 73.689,21 Lei, DAE 10,84% / DAE 8,58% .

Ofertele de dobanda exemplificate presupun atasarea unei asigurari de viata cu prima unica finantata de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare, emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite pe www.ucfin.ro

Pentru acordarea Creditului de Realizari Personale fara ipoteca trebuie sa incheiati un contract de cont curent cu UniCredit Bank ("Banca"), in cazul in care nu aveti deja un cont curent. Costurile contului curent se percep separat de catre Banca, in functie de produsul ales de dumneavoastra si nu sunt incluse in DAE anterior mentionata.

Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificata sau revocata in orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabila la momentul inregistrarii solicitarii produsului/serviciului si, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera incheiat numai la data semnarii sale formale sau, dupa caz, conform prevederilor legale aplicabile incheierii contractului la distanta.

(1) Asigurare de viata cu prima unica finantata de 0,15% din suma imprumutata înmultita cu perioada de creditare, emisa de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, în calitate de agent de asigurare auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite. Detalii privind oferta completa a produselor financiare si de Asigurare pot fi regasite aici

Comisioane

Denumire comision
Credit RON
Comision de administrare credit
0 RON
Comision de analiza dosar 250 RON
Comision de rambursare anticipata 1% pentru perioada de dobanda fixa*
Penalizare neplata (la total de plata restant) Rata dobanzii (la nivelul in vigoare, cand creditul nu inregistreaza restanta) + 3% pe an
Comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorului 180 RON

*0,5% pentru rambursari efectuate cu mai putin de un an inaintea scadentei finale

Conditii de eligibilitate

 

Pentru contractarea unui credit de nevoi personale sunt necesare respectarea urmatoarelor conditii minime de eligibilitate:

 • Varsta minima: 22 ani; (25 ani pentru Navigatori)
 • Varsta maxima(varsta pana la care trebuie rambursat in totalitate): 70 ani (60 ani pentru navigatori);
 • Venitul lunar net eligibil: Minim 704 lei (1250 lei pentru navigatori).

 

Documente necesare

 


Documente necesare pentru aprobarea financiara:

 • Document de identitate (BI/CI);
 • Documente care sa ateste venitul, sau Acordul de consultare a bazelor de date ANAF* (se completeaza in sucursala UniCredit Bank);
 • *Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu: salariati) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale, in baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a infromatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) Pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentatiei de venit. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, avand dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

 • Cerere de credit 

Ne rezervam dreptul de a solicita, dupa caz, orice alte documente, conform normelor interne de creditare.

 

Asigurari

Acestei facilitati i se poate atasa un pachet de asigurare cu acoperiri multiple, conform detaliilor de mai jos. Atasarea asigurarii nu este obligatorie pentru acordarea facilitatii.

 

Pachet
Tip de asigurare
Formula Acoperiri Procent de prima
Optiunea 1
Prima unica, finantata
Valoarea creditului procent de prima x perioada Deces din orice cauza, dizabilitate totala permanenta, pierdere involuntara a locului de munca 0,15%
Optiunea 2 Prima lunara Valoarea creditului x procent de prima Deces din orice cauza, dizabilitate totala permanenta, pierdere involuntara a locului de munca 0,15%

 

Informatii utile

In cat timp de la depunerea documentatie complete de credit primesc un raspuns final la solicitarea mea?

In cazurile creditelor de pana in 25.000 lei, poti primi raspuns pe loc cererii tale iar in majoritatea cazurilor aplicatia de credit se analizeaza si are o rezolutie finala in aproximativ 2 zile lucratoare.

 

Daca achit anticipat, mai platesc dobanda?

Nu. In momentul in care ai achitat anticipat, calculul dobanzii se va relua la soldul creditului rezultat dupa rambursarea anticipata. Astfel, daca ai achitat integral, dobanda nu va mai fi perceputa. Sa te asiguri insa, ca in cont ai depus si suma echivalenta a comisionului de rambursare anticipata.

Daca nu mai vreau asigurare, cum procedez?

Nu recomandam renuntarea la pachetul de asigurare, care te protejeaza intr-un numar mare de situatii neplacute. In cazul in care doresti totusi sa te expui acestor riscuri, te rugam sa urmezi procedura specificata de colegii din sucursala UniCredit Bank.

Trebuie sa deschid cont pentru a ma folosi de creditul aprobat?

Da. Pentru a reusi debursarea creditului este necesara deschiderea unui cont UniCredit Bank, cont in care vei depune si ratele aferente contractului de credit.

Ce costuri implica administrarea contului in LEI?

Daca incasezi sau virezi lunar minim 700 LEI in cont si accesezi Online/Mobile Banking (minim o logare/luna) sau activezi serviciul Info SMS, administrarea contului curent in LEI nu te costa nimic.

Afla mai multe detalii despre conditiile si multiplele beneficii incluse in ofertele tranzactionale GeniusCont aici.

Daca nu te incadrezi la una din ofertele tranzactionale GeniusCont, administrarea contului curent in LEI este comisionata cu 5 LEI/luna.

Cum pot achita rata pentru creditul contractat?

Poti achita direct la casieriile UniCredit Bank prin intermediul punctelor de colectare PayPoint si la Statiile de plata SelfPay sau prin debitare automata a contului curent deschis la UniCredit Bank.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo