Descopera o lume plina de oportunitati! E simplu. Pentru ca de acum, totul se masoara in "mile" de zbor. Acumuleaza-le, foloseste-le si apoi recompenseaza-te!


Aplica pentru cardul de credit Gold Miles & More si beneficiezi de:

Bilete de avion gratuite

Castiga mile premium pentru bilete de avion gratuite. Oferim 3 premii x 70.000 mile premium prin targere la sorti.

Program de loializare - acumulezi mile Miles & More

Primesti Double Welcome Bonus de 4.000 de mile premium și apoi o milă pentru fiecare 5 LEI/1 Euro cheltuiti.

Acces in business lounge

Beneficiezi de o intrare gratuita pe durata campaniei in business lounge-ul MasterCard din incinta Aeroportului International Henri Coanda.

Asigurare de calatorie in strainatate

Oferita gratuit de UniCredit Bank in parteneriat cu Axeria Assistance Limited. Iti asigura protectie impotriva accidentelor de calatorie in strainatate, a pierderii bagajelor sau a intarzierii zborului.

Promotie valabila in perioada 20.10.2017 – 20.01.2018. Citeste regulamentul campaniei aici.

Ce este cardul de credit Gold Miles & More?

Cardul de credit Mastercard Gold Miles & More cu tehnologia contactless va fi partenerul tau in calatorii prin intreaga lume, prin care vei castiga mile Miles & More la fiecare plata. Primesti 4.000 de mile Miles & More in perioada campaniei “Cu cat calatoresc mai departe, cu atat sunt mai aproape de ea” (20.10.2017 – 20.01.2018) inca de la prima sesiune de cumparaturi, apoi cate o mila Miles & More pentru fiecare 5 lei / 1 euro cheltuiti! In plus, te poti bucura de plati rapide pentru cumparaturi de pana la 100 lei, pentru care nu mai este necesar sa introduci codul PIN, solicitand activarea optiunii platilor contactless apeland Info Center 021 200 20 20.

Descriere produs

Cu MasterCard Gold Miles & More poti beneficia de o limita de credit intre 4.000 si 35.000 lei, in functie de venitul tau, disponibila atat in lei, cat si in euro. Ai acces la aceasta suma in proportie de 100% la cumparaturile in magazin si online sau de 40% atunci cand retragi bani la ATM. Este necesar sa rambursezi lunar suma lunara minima de rambursat, formata din:

  • 5% din sumele cheltuite in ciclul tranzactional (perioada in care poti face tranzactii);
  • 100% dobanda si comisioane;
  • 100% rate lunare scadente cu/fara dobanda;
  • Perioada de gratie de maximum 56 de zile este valabila doar pentru platile la comercianti si plati utilitati si poti beneficia de ea daca rambursezi pana la scadenta suma lunara minima de rambursat;

Rata dobanzilor variaza in functie de urmatoarea formula de calcul: ROBOR 6 luni 2,74% + marja bancii 22%. ROBOR se modifica bianual, pe 30.06 si 31.12;

Cardul este valabil 36 de luni, cu posibilitatea de prelungire prin semnarea unui act aditional daca Banca aproba prelungirea facilitatii in conformitate cu criteriile de eligibilitate stabilite de Banca conform reglementarilor legislative si BNR. 

Servicii

Poti opta pentru serviciul de debitare automata pentru suma minima de plata lunar, din contul curent deschis la UniCredit Bank

Poti seta codul PIN pe care il doresti la orice ATM UniCredit Bank sau cu un simplu apel la Info Center.

Siguranta

Poti beneficia gratuit de o asigurare de calatorie in strainatate, cu conditia indeplinirii tuturor termenilor si conditiilor de asigurare disponibile in sectiunea "Comisioane, dobanzi si documente Utile" din josul paginii, precum si in orice unitate teritoriala a Bancii. Asigurarea este atasata gratuit cardului, oferita de catre Banca in parteneriat cu Axeria Assistance Limited.

Serviciul Info SMS iti ofera posibilitatea de a detine controlul cheltuielilor pentru ca vei primi SMS ori de cate ori efectuezi tranzactii;

Serviciul 3D Secure iti ofera siguranta la efectuarea platilor pe internet prin intermediul parolei dinamice, un cod unic generat de catre Banca pentru fiecare tranzactie online si transmis prin SMS

Program de loializare

Mile Miles & More

  • Pentru fiecare 5 lei / 1 euro cheltuiti la comercianti primesti 1 mila Miles & More;
  • Primesti Welcome Bonus 2.000 de mile Miles & More la prima sesiune de cumparaturi, iar in perioada campaniei “Cu cat calatoresc mai departe, cu atat sunt mai aproape de ea” (20.10.2017 – 20.01.2018) primesti Double Welcome Bonus 4.000 de mile Miles & More;
  • Cu cardul de credit MasterCard Gold Miles & More milele nu expira daca efectuezi lunar cel putin o tranzactie la comercianti (care nu este anulata sau returnata) si detii cardul de credit MasterCard Gold Miles & More de cel putin 3 luni. Daca cel putin una dintre conditii nu este indeplinita, milele vor expira in concordanta cu termenii si conditiile Miles & More. Conditia de expirare a milelor nu se aplica pentru membrii Frequent Travellers, Senators si HON Circle, atat timp cat acestia isi pastreaza statutul de membru. Pentru detalii suplimentare, viziteaza www.miles-and-more.com/en/no-mileage-expiration.

Programul Oferte Premium

Programul Plata in Rate

  • Plata in rate egale fara dobanda la comerciantii parteneri UniCredit Bank. Detalii pe www.discountry.ro.
  • Pentru cumparaturi mai mari de 100 de lei la orice comerciant, poti opta, printr-un apel la Info Center, pentru plata in rate egale cu dobanda pe o perioada de pana la 36 de luni;

Cat ma costa ?

COMISION ANUAL DE ADMINISTRARE

Miles & More LEI Miles & More EUR
Card principal 200 LEI 37 EUR
Card suplimentar 50 LEI 12 EUR
COMISIOANE TRANZACTII
Tranzactie POS/internet nationala 0 LEI 0 LEI
Tranzactie POS/internet internationala 0 LEI 0 LEI
Tranzactie Cash Back la POS (obtinere numerar la POS) 1 LEU 1 LEU (ecq EUR)
Comision utilizare ATM in retea proprie (inclusiv cele din reteaua Grupului UniCredit) 2%
Comision utilizare ATM national 2% + 4 LEI 2% + 1 EUR
Comision utilizare ATM international 2,5% + 7  LEI 2,5% + 2 EUR
Comision de retragere numerar de la ghiseele UniCredit 0 LEI 0 LEI
Comision de retragere numerar de la ghiseele altor banci 2,5% + 7 LEI 2,5% + 2 EUR
Comision tranzactii quasi-cash 2,5% + 7 LEI 2,5% + 2 EUR
Eliberare mini-extras de cont la ATM in retea proprie 0 LEI 0 LEI
Eliberare raport lunar de activitate - duplicat 0 LEI 0 LEI
Interogare sold la ATM in retea proprie 0 LEI 0 LEI
Blocare card (electronic, temporar) 0 LEI 0 LEI
Blocare card (electronic, definitiv) 10 EUR 10 EUR
Inlocuire card (pierdut, furat, deteriorat, distrus, demagnetizat) 20 LEI 5 EUR
Comision refuzuri de plata nejustificata in Romania 12 LEI 3 EUR
Comision refuzuri de plata nejustificata in strainatate 30 LEI 8 EUR
Returnare card in regim de urgenta 50 EUR 50 EUR
Inlocuire card in regim de urgenta 150 EUR 150 EUR
Eliberare numerar in regim de urgenta 100 EUR 100 EUR
LIMITE DE TRANZACTIONARE
Limita zilnica de utilizare POS (sau internet) / zi 8000 LEI 2000 EUR
Limita zilnica de utilizare ATM / zi 8000 LEI 2000 EUR
Numarul zilnic de tranzactii la POS (sau internet)/ ATM 10 10
RATA DOBANZII

Rata dobanzii standard LEI/EUR 23,03% 13,73%
Rata dobanzii penalizatoare LEI/EUR 26,03% 16,73%
Rata dobanzii pentru depasiri neautorizate LEI/EUR 40% 20%
Rata dobanzii penalizatoare pentru credit restant provenit din depasiri neautorizate LEI/EUR 43% 23%

Exemplu reprezentativ

Exemplu reprezentativ: Pentru un card de credit MasterCard Gold Miles & More cu limita de 5.367 lei, perioada de creditare 3 ani, dobanda variabila de 23,03% (formata din ROBOR la 6 luni revizuibila de 2 ori pe an, la 30.06 si 31.12 si marja de 22%), valoarea totala platibila 7.704,22 lei, iar DAE 33,03%.

DAE este calculat conform legii si cuprinde dobanda anuala, comisionul anual de administrare instrument de plata de 200 lei si comisionul de utilizare la ATM (national) de 2%+ 4 lei. Se considera ca valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% in numerar la ATM (national) si 60% prin plati la comercianti, la data acordarii si ca nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare.

La data scadenta, este necesar sa rambursati lunar cel putin suma minima de plata, formata din: 5% din sumele utilizate intr-un ciclu transactional, 100% dobanda si comisioane (daca este cazul) si 100% rate lunare scadente cu sau fara dobanda aferenta. De exemplu, pentru o tranzactie de plata la comercianti de 1.000 lei, suma minima de plata va fi de 65,73 lei daca nu optati sa platiti in rate egale si de 37,16 lei daca optati sa platiti in rate egale cu dobanda fixa pe 36 de luni.

Mobile Banking
Mobile Banking

Ai propria sucursala UniCredit Bank in buzunar

Cu ZERO comision de administrare

| |
Spinning wheel animation

Loading