UniCreditCard Principal

Vacanta vine inainte de ziua de salariu? Nicio problema.

Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Stim ca sunt multe oportunitati care se ivesc neprogramat si multe nevoi care nu suporta amanare. De aceea, noi iti oferim o solutie chiar atunci cand ai nevoie, ca sa nu mai astepti pana la salariu.

Prin UniCreditCard Principal poti avea la dispozitie pana la 3 salarii (maxim 35.000 lei limita de credit) sa ii folosesti cand si cum vrei si multe alte beneficii.


Ce trebuie sa faci?

Aplica in perioada 4 iunie – 31 august 2018 pentru un card de credit UniCreditCard Principal si utilizeaza-l la o tranzactie comerciala (national sau international, la dispozitivele POS sau pe internet, inclusiv plata facturilor de utilitati efectuata la beneficiarii agreati) in primele 60 de zile de la livrarea cardului.


Ce primesti?

Primesti 100 lei (in puncte UniCredit, 1 punct = 1 leu) pe contul de card pe care ii poti folosi la o noua cumparatura.


In promotie intra cardurile aprobate a caror cerere de credit s-a efectuat in perioada promotionala. Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale in vigoare.

Punctele se vor adauga pe Contul de Card si se pot utiliza conform Regulamentului Programului de Loialitate.

In perioada Promotiei:

  • oferta standard prin care se ofera 30 puncte „UniCredit” la prima tranzactie efectuata la comercianti (national sau international, la dispozitivele POS sau pe internet) inclusiv plata facturilor de utilitati efectuata la beneficiarii agreati, in primele 60 de zile de la data primirii cardului de credit NU se mai aplica si este inlocuita de oferta promotionala de 100 de puncte.
  • Limita maxima de puncte care se poate acumula pe ciclul de tranzactionare in care se efectueaza prima tranzactie cu cardul (dar nu mai tarziu de 60 de zile de la livrarea cardului) creste la 200 de puncte.

Cumperi acum, rambursezi mai tarziu


Pana la 50 de zile de gratie

pentru platile la comercianti si plati utilitati.

Pana la 36 de rate

cu dobanda fixa redusa de doar 1.42% / luna.

Pana la 12 rate fara dobanda

in primele 60 de zile de la livrarea cardului.

Ai acces usor la numerar si extra beneficii


Transferuri bancare in rate

catre orice cont din Romania, pana la 36 de rate cu dobanda fixa redusa de doar 1.42% / luna si ZERO comision de transfer de intra si inter bancar.

0,5% inapoi la orice cumparatura

in puncte UniCredit (1punct = 1 leu), maxim 100 puncte / ciclu de tranzactionare.

Parteneriat World Class

Abonamente la preturi preferentiale de la 27 EUR/luna in reteaua de cluburi World Class.

Spinning wheel animation

Loading