Fiecare zi poate reprezenta o noua aventura, dar cand ai solutiile financiare pe care ti le doresti la indemana situatiile neprevazute nu te mai iau prin surprindere.

Atunci cand ai nevoie de numerar si disponibilul din contul tau curent nu este suficient poti folosi cardul tau de credit UniCreditCard.

OFERTA DE IARNA*

Pana pe 31 ianuarie 2020, poti retrage numerar de la orice ATM din Romania de pe cardul tau de credit UniCreditCard, emis de UniCredit Consumer Financing, si sa rambursezi ulterior banii in 12 rate lunare egale:

  • cu dobanda redusa de 16,99%/an (versus dobanda anuala standard aferenta tranzactiilor de retragere de numerar la ATM de 26,99%);
  • ZERO COMISION aferent tranzacţiilor de retragere de numerar de la ATM.

*Doar daca raspunzi IN ACEEASI ZI la SMS-ul primit automat dupa retragere. SMS cu tarif normal in retelele mobile: Vodafone, Orange, Telecom Romania, RDS.

 

Premiu Special

CUM? Simplu, in doar doi pasi:

1.  Retragi numerar de pe UniCreditCard la orice ATM national.

2.  Imparti IN ACEEASI ZI tranzactia in 12 RATE egale prin SMS --> raspunde la SMS-ul pe care il vei primi automat dupa retragere pentru optiunea de rambursare in 12 rate.

Limita maxima disponibila pentru retrageri si transferuri bancare de pe cardul de credit este de 40% din limita totala aprobata.

Campania este supusa unor termene si conditii. Detalii in Regulament.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo