remove

RON

add

RON

RON

remove

luni

add

luni

luni

remove

RON

add

RON

RON

Campanie promotionala la Creditele de Nevoi personale

Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Oferta

Esti client UniCredit Bank? Ai dobanzi speciale!

 

In perioada 17 octombrie – 31 ianuarie 2020, clientii care vireaza veniturile intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank de minimum 2 luni din ultimele 4 beneficiaza de urmatoarele oferte promotionale de dobanda la Creditele de Realizari Personale / Creditele de Refinantare / Creditul Verde Fara Ipoteca:


Dobanda FIXA PROMO pentru clienti CU virare venituri
Credite Mici
1.500 - 20.000 lei Fara asigurare de viata 11,99%
Cu asigurare de viata1
9,99%
 Credite Medii 20.001- 50.000 lei Fara asigurare de viata 10,99%
Cu asigurare de viata1 8,99%
Credite Mari  50.001 - 100.000 lei
Fara asigurare de viata 8,99%
Cu asigurare de viata1 6,99%

Exemplu reprezentativ pentru un Credit fara ipoteca, in valoare totala de 57.000 lei pe 60 de luni: rata dobanzii anuala fixa de 6,99% comision de analiza dosar 250 lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 1.242,29 lei (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata optionala cu prima finantata, de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare) si valoarea totala platibila 74.537,67 lei, DAE 7,67%. Oferta prezentata este valabila in cazul contractarii unui Credit de Realizari Personale fara ipoteca cu asigurare de viata cu prima finantata atasata si in conditiile virarii veniturilor din salariu/pensie intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank. Pentru acordarea Creditului de Realizari Personale fara ipoteca trebuie sa incheiati un contract de cont curent cu UniCredit Bank ("Banca"), in cazul in care nu aveti deja un cont curent. Costurile contului curent se percep separat de catre Banca, in functie de produsul ales de dumneavoastra si nu sunt incluse in DAE anterior mentionata. Creditul de Realizari Personale fara ipoteca si Cardurile de credit UniCreditCard Principal si Premium sunt oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank, intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor de realizari personale fara ipoteca oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.


Dobanda VARIABILA PROMO pentru clienti CU virare venituri
Credite Mici
1.500 - 20.000 lei Fara asigurare de viata 10,99%
Cu asigurare de viata1
8,99%
 Credite Medii 20.001- 50.000 lei Fara asigurare de viata 9,99%
Cu asigurare de viata1 7,99%
Credite Mari  50.001 - 100.000 lei
Fara asigurare de viata 8,99%
Cu asigurare de viata1 6,99%

Exemplu reprezentativ pentru un Credit fara ipoteca, in valoare totala de 57.000 lei pe 60 de luni: rata dobanzii anuala variabila de 6,99% (IRCC* + 4,63%) comision de analiza dosar 250 lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 1.242,29 lei (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata optionala cu prima finantata, de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare) si valoarea totala platibila 74.537,67 lei, DAE 7,67%. Oferta prezentata este valabila in cazul contractarii unui Credit de Realizari Personale fara ipoteca cu asigurare de viata cu prima finantata atasata si in conditiile virarii veniturilor din salariu/pensie de minimum 2 luni din 4 intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank. Pentru acordarea Creditului de Realizari Personale fara ipoteca trebuie sa incheiati un contract de cont curent cu UniCredit Bank ("Banca"), in cazul in care nu aveti deja un cont curent.

*IRCC (indice de referinta pentru creditele acordate consumatorilor in lei), valabil la 01.01.2020.

IRCC se revizuieste trimestrial la urmatoarele date 01.01, 01.04, 01.07, 01.10.

Comisioane

Denumire comision
Credit RON
Comision de administrare credit
0 RON
Comision de analiza dosar 250 RON
Comision de rambursare anticipata 1% pentru perioada de dobanda fixa*
0% pentru perioada de dobanda variabila
Penalizare neplata (la total de plata restant) Rata dobanzii (la nivelul in vigoare, cand creditul nu inregistreaza restanta) + 3% pe an
Comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorului 180 RON

*0,5% pentru rambursari efectuate cu mai putin de un an inaintea scadentei finale.

1Asigurare de viata cu prima finantata emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A.prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078.

Conditii de eligibilitate

 

Pentru contractarea unui credit de nevoi personale sunt necesare respectarea urmatoarelor conditii minime de eligibilitate:

  • Varsta minima: 18 ani;
  • Varsta maxima(varsta pana la care trebuie rambursat in totalitate): 70 ani (60 ani pentru navigatori);
  • Venitul lunar net eligibil: Minim 450 lei (250 euro pentru navigatori).

 

Pentru Oferta Promotionala se incadreaza persoanele care, suplimentar celor de mai sus, au virament de venituri, salariu sau pensie, intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank minimum 2 luni din ultimele 4.

Documente necesare

 


Documente necesare pentru aprobarea financiara:

  • Document de identitate (BI/CI);
  • Documente care sa ateste venitul, sau Acordul de consultare a bazelor de date ANAF* (se completeaza in sucursala UniCredit Bank);
  • *Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu: salariati) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale, in baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a infromatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) Pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentatiei de venit. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, avand dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

  • Cerere de credit 

Ne rezervam dreptul de a solicita, dupa caz, orice alte documente, conform normelor interne de creditare.

 

Asigurari

Acestei facilitati i se poate atasa un pachet de asigurare cu acoperiri multiple, conform detaliilor de mai jos. Atasarea asigurarii nu este obligatorie pentru acordarea facilitatii.

 

Pachet
Tip de asigurare
Formula Acoperiri Procent de prima
Optiunea 1
Prima unica, finantata
Valoarea creditului procent de prima x perioada Deces din orice cauza, dizabilitate totala permanenta, pierdere involuntara a locului de munca 0,15%
Comision de analiza dosar Prima lunara Valoarea creditului x procent de prima Deces din orice cauza, dizabilitate totala permanenta, pierdere involuntara a locului de munca 0,15%

 

Intrebari si raspunsuri

Care este diferenta dintre dobanda fixa si cea variabila?

Dobanda variabila este o modalitate de calcul a dobanzii creditului, revizuibila la un interval convenit contractual, ce tine cont de un indictor stabilit de BNR (IRCC/EURIBOR). In cazul creditelor cu dobanda fixa, dobanda ramane nemodificata pe intreaga perioada de derulare a creditului.

In cat timp de la depunerea documentatie complete de credit primesc un raspuns final la solicitarea mea?

In cazurile creditelor de pana in 25.000 lei, poti primi raspuns pe loc cererii tale iar in majoritatea cazurilor aplicatia de credit se analizeaza si are o rezolutie finala in aproximativ 2 zile lucratoare.

 

Daca achit anticipat, mai platesc dobanda?

Nu. In momentul in care ai achitat anticipat, calculul dobanzii se va relua la soldul creditului rezultat dupa rambursarea anticipata. Astfel, daca ai achitat integral, dobanda nu va mai fi perceputa. Sa te asiguri insa, ca in cont ai depus si suma echivalenta a comisionului de rambursare anticipata, daca acest comision a fost perceput pentru contractul tau.

Daca nu mai vreau asigurare, cum procedez?

Nu recomandam renuntarea la pachetul de asigurare, care te protejeaza intr-un numar mare de situatii neplacute. In cazul in care doresti totusi sa te expui acestor riscuri, te rugam sa urmezi procedura specificata de colegii din sucursala UniCredit Bank.

Trebuie sa deschid cont pentru a ma folosi de creditul aprobat?

Da. Pentru a beneficia de oferta promotionala de dobanzi la creditele de nevoi personale oferite de UniCredit Consumer Financing prin UniCredit Bank, intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor de realizari personale fara ipoteca oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A., trebuie sa detineti deja un cont current la UniCredit Bank in care sa fi virat venituri din salariu sau pensie minimum 2 luni din ultimele 4. In cazul in care nu va incadrati in acest criteriu, puteti beneficia de ofertele standard pe care le puteti consulta aici sau aici pentru Refinantare.

Ce costuri implica administrarea contului in LEI?

Daca incasezi sau virezi lunar minim 700 LEI in cont si accesezi Online/Mobile Banking (minim o logare/luna) sau activezi serviciul Info SMS, administrarea contului curent in LEI nu te costa nimic.

Afla mai multe detalii despre conditiile si multiplele beneficii incluse in ofertele tranzactionale GeniusCont aici.

Daca nu te incadrezi la una din ofertele tranzactionale GeniusCont, administrarea contului curent in LEI este comisionata cu 5 LEI/luna.

Cum pot achita rata pentru creditul contractat?

Poti achita direct la casieriile UniCredit Bank prin intermediul punctelor de colectare PayPoint si la Statiile de plata SelfPay sau prin debitare automata a contului curent deschis la UniCredit Bank.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo