Programul

MasterCard Plata in Rate

Campanie UniCreditCard in magazinele eMAG si Decathlon

  • pana la 12 rate fara dobanda la cumparaturi de minim 300 lei

  • 30 de lei inapoi* la fiecare tranzactie in rate

  • imparti direct la POS in magazine

Bucura-te de cumparaturi in rate, direct la POS, prin Programul Mastercard plata in rate!


Serviciul Mastercard – Plata in rate ofera posibilitatea tuturor posesorilor de card de credit UniCreditCard sa opteze pentru impartirea in rate a cumparaturilor efectuate in magazinele incluse in program, direct la POS, in momentul platii. Serviciul este disponibil la cumparaturi de minim 300 de lei, iar impartirea in rate se realizeaza dupa introducerea codului PIN urmand instructiunile oferite de dispozitivul POS.

Prin serviciul Mastercard - Plata in rate accesezi usor, direct la POS oferta de rate (cu sau fara dobanda) disponibila cardului tau.  Consulta regulamentul aici.


CAMPANIE 5 iulie – 30 septembrie 2018

Mergi in magazinele eMAG si Decathlon ( lista locatiilor aici ) pana pe 30 septembrie 2018 cu cardul tau de credit emis de UniCredit Consumer Financing. Beneficiezi de pana la 12 rate fara dobanda si 30 de lei inapoi* la fiecare tranzactie de minim 300 de lei efectuata la terminalele de plata si esalonata in rate.


Cum functioneaza ?


Consulta Regulamentul pentru mai multe detalii despre campania promotionala „Mastercard – Plata in rate cu 0 dobanda la eMAG si Decathlon".


*Sub forma de puncte UniCredit (1 punct = 1 leu) in cazul Decathlon, respectiv cod card cadou in cazul eMAG, la tranzactii de minim 300 lei impartite in rate si efectuate la dispozitivele de plata POS din locatiile magazinelor participante sau comenzilor online pe www.emag.ro pentru care se (poate) alege varianta de plata cu cardul la ridicarea personala a produsului din showroom.

Spinning wheel animation

Loading