Economiseste

simplu si rapid

Depozitul digital pe 6 luni in Lei

Pune deoparte pentru planurile tale.
Cu o dobanda anuala de 2,6%.
Direct din Mobile sau Online* Banking.

VEZI OFERTA

Tu unde te vezi in viitorul apropiat?

Planurile tale prind contur mai usor atunci cand ai ceva pus deoparte.

Economiseste cu depozitul digital in Lei, pe 6 luni, si asigura-te ca dorintele tale se indeplinesc. Pentru tine si pentru cei dragi.

Deschide chiar acum un depozit digital la termen in Lei, pe 6 luni, direct din Mobile sau Online* Banking!

Descopera avantajele depozitului digital pe 6 luni!

 

Happy Hour UniCredit Bank

2,6% dobanda anuala pentru depozitele nou constituite pe 6 luni**, in Lei

Pentru a beneficia de dobanda, asigura-te de urmatoarele lucruri:

 • Alimenteaza-ti contul curent cu minim 10 000 lei si constituie un depozit nou la 6 luni prin Mobile sau Online* Banking in perioada 22 octombrie 2021 – 31 ianuarie 2022. Depozitul trebuie sa fie constituit pentru prima data in perioada campaniei.
 • Valoarea minima a unui depozit la termen constituit in aceasta perioada este de 10.000 Lei/per depozit, iar valoarea cumulata de maximum 1.000.000 Lei.
 • Banii nu provin din alte depozite detinute la UniCredit Bank la data inceperii campaniei.

   

 • Dobanda depozite UniCredit Bank

  Deschizi simplu si usor depozitul, prin Mobile sau Online* Banking

 • Deschide cat se poate de simplu depozitul prin Mobile sau Online* Banking, aplicatiile prin care efectuezi operatiuni bancare oriunde, oricand, in siguranta.
 • In plus, iti poti transfera rapid banii in contul tau de lei de la UniCredit, din conturi deschise la alte banci. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi optiunea "Adauga bani"*** din Mobile Banking, dupa care sa constitui un nou depozit la termen de 6 luni in lei.
 • Consulta regulamentul Campaniei aici.

   

   

  Bucura-te de avantaje digitale!


   

  Foloseste Mobile sau Online* Banking si efectueaza operatiuni bancare de oriunde, oricand, in deplina siguranta. In plus, te bucuri de beneficii digitale.

  Pe langa depozite cu dobanzi avantajoase, ai Happy Hour Exchange****.

  Poti face o operatiune de schimb valutar LEI-EUR, LEI-USD, EUR-LEI, USD-LEI prin Mobile sau Online* Banking, la cursul publicat de BNR, in fiecare zi lucratoare, intre 13:15 si 14:15, in limita a 1000 EUR/zi (sau echivalent in EUR la cursul de schimb BNR a sumei aferente schimbului valutar).

   

  ACTIVEAZA MOBILE BANKING ACUM


  *Online Banking – serviciu de tip internet banking.

  **Dobanda de 2,6% /an este valabila pt primele 6 luni. Ulterior, la momentul prelungirii automate, dobanda acordata de Banca va fi cea in vigoare la data prelungirii asa cum este afisata in lista de Comisioane si dobanzi a Bancii, afisata la sediile Bancii si disponibila in sectiunea Documente Utile

  ***Suma minima pentru un transfer este de 50 Lei, iar suma maxima 12.000 Lei; Poti efectua maxim 5 transferuri pe luna in suma totala de 30.000 Lei.

  ****Facilitate oferita in cadrul Programului de Beneficii GeniusCont - Happy Hour Exchange Rate. Curs publicat de BNR – cursul de schimb calculat si publicat de de catre BNR, in fiecare zi bancara, la ora 13:00, pe baza cotatiilor pietei valutare.

  Spinning wheel animation

  Loading

  UniCredit Logo