Creditul Neasteptat de Usor

Oferta pe scurt

Se spune ca unele lucruri sunt greu de indeplinit: vise, planuri, vacante, relatii… Dar uneori, lucrurile care ni se par cele mai dificile, se dovedesc a fi in mod neasteptat, cele mai usor de realizat.

De aceea, am creat pentru tine Creditul Neasteptat de Usor.

Poti achizitiona creditul impreuna cu unul sau mai multe produse, in functie de nevoile tale, obtinand astfel o dobanda mai avanjatoasa.


USOR DE LUAT

Aprobare pe loc pentru sume pana in 25.000 lei si fara adeverinta de venit, ai nevoie doar de un act de identitate.

Aplicabil pentru categoriile de persoane (salariati sau pensionari) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale. Fac exceptie situatiile in care decizia de creditare nu poate fi luata pe loc din motive independente de vointa UniCredit Consumer Financing IFN SA sau sunt necesare informatii/analize suplimentare. Creditorul are dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare în analiza de creditare, de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului, conform normelor sale interne si reglementarilor legale în vigoare.

USOR DE ADMINISTRAT

0 comision de administrare a creditului

 • Poti obtine intre 1.500 si 90.000 de lei (450 si 20.000 euro);
 • Poti opta pentru dobanda fixa sau variabila;
 • Nu solicitam avans, garantii sau codebitori;
 • Termenul pentru rambursarea sumei e la alegerea ta: intre 6 si 60 de luni;
 • Poti opta pentru un pachet de asigurare complex, cu acoperiri multiple, pentru care poti alege intre prima lunara sau cea finantata inclusa in valoarea creditului acordat;
 • Venitul minim acceptat este de 450 de lei;
 • Sunt acceptati clienti cu varste intre 18 si 70 de ani (la maturitatea creditului);
 • Acceptam o gama foarte larga de venituri: salarii obtinute in tara sau strainatate, pensii, contracte de navigator, drepturi de autor, chirii, dividende, activitati liberale, rente viagere, diurne, indemnizatii de conducere sau de administrator, contracte de management, venituri din agricultura sau chiar din polite de asigurare;
 • Poti rambursa creditul in rate egale sau in rate descrescatoare, cu datele de scadenta la alegere intre 5 si 20 ale lunii.

Dobanzi

Sume intre 1.500 - 15.000 LEI
pe maxim 60 de luni (minim 6 luni)
Dobanda variabila
Cu conventie salariala / virare venit Fara conventie salariala / virare venit
Credit Neasteptat de usor
+Asigurare de viata cu prima finantata
+Card de Credit
9,8% 10,8%
Credit Neasteptat de usor
+Asigurare de viata cu prima finantata
10,8% 11,8%
Credit Neasteptat de usor

11,8% 12,8%

Exemplu reprezentativ pentru un Credit de Neasteptat de Usor fara ipoteca, in valoare totala de 15.000 lei, pe o durata de 60 de luni, cu o rata a dobanzii variabila de 9,80% (ROBOR la 3 luni + 8,75%), comision de analiza de 250 lei, comision administrare credit lunar de 0 lei, rata lunara va fi 351,1 lei (pentru rate egale, in cazul ratei fiind inclusa si asigurarea de viata optionala cu prima finantata, calculata ca 0,15% din suma creditului, inmultit cu perioada de creditare) iar valoarea totala platibila: 21.064,8 lei, DAE: 15,2%. Oferta este valabila doar in cazul contractarii unui Credit de Realizari Personale cu asigurare de viata cu prima finantata (ca urmare a unei analize de credit, favorabile), impreuna cu UniCreditCard Principal sau Premium si in conditiile virarii veniturilor intr-un cont deschis la UniCredit Bank S.A., sau a existentei unei conventii salariale intre angajatul tau si UniCredit Bank S.A. Pentru acordarea Creditului de Realizari Personale fara ipoteca trebuie sa încheiati un contract de cont curent cu UniCredit Bank S.A. ("Banca"), in cazul în care nu aveti deja un cont curent. Oferta valabila pana la 30 septembrie 2017. * ROBOR la 3 luni, valabil la 20.09.2017.

Sume intre 15.001 - 25.000 LEI
pe maxim 60 de luni (minim 6 luni)
Dobanda variabila
Cu conventie salariala / virare venit Fara conventie salariala / virare venit
Credit Neasteptat de usor
+Asigurare de viata cu prima finantata
+Card de Credit
8,8% 9,8%
Credit Neasteptat de usor
+Asigurare de viata cu prima finantata
9,8% 10,8%
Credit Neasteptat de usor

10,8% 11,8%

Exemplu reprezentativ pentru un Credit de Neasteptat de Usor fara ipoteca, in valoare totala de 20.000 lei, pe o durata de 60 de luni, cu o rata a dobanzii variabila de 8,80% (ROBOR la 3 luni + 7,75%), comision de analiza de 250 lei, comision administrare credit lunar de 0 lei, rata lunara va fi 455,6 lei (pentru rate egale, in cazul ratei fiind inclusa si asigurarea de viata optionala cu prima finantata, calculata ca 0,15% din suma creditului, inmultit cu perioada de creditare) iar valoarea totala platibila: 27.335,6 lei, DAE: 13,9%. Oferta este valabila doar in cazul contractarii unui Credit de Realizari Personale cu asigurare de viata cu prima finantata (ca urmare a unei analize de credit, favorabile), impreuna cu UniCreditCard Principal sau Premium si in conditiile virarii veniturilor intr-un cont deschis la UniCredit Bank S.A., sau a existentei unei conventii salariale intre angajatul tau si UniCredit Bank S.A. Pentru acordarea Creditului de Realizari Personale fara ipoteca trebuie sa încheiati un contract de cont curent cu UniCredit Bank S.A. ("Banca"), in cazul în care nu aveti deja un cont curent. Oferta valabila pana la 30 septembrie 2017. * ROBOR la 3 luni, valabil la 20.09.2017.

Comisioane

Denumire comision Credit RON Credit EUR
Comision de analiza dosar 250 RON 45 EUR
Comision de rambursare anticipata 1% pentru perioada de dobanda fixa*
0% pentru perioada de dobanda variabila
1% pentru perioada de dobanda fixa*
0% pentru perioada de dobanda variabila
Penalizare neplata (la total de plata restant) Rata dobanzii (la nivelul in vigoare, cand creditul nu inregistreaza restanta) + 3% pe an
Comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorului 180 RON 40 EUR

*0,5% pentru rambursari efectuate cu mai putin de un an inaintea scadentei finale

Cum aplic?


Online

Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Info Center

+40 21 200 2020*

Sucursala

Oricare dintre sucursalele UniCredit Bank


*apel tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania) sau *2020 (apel tarif normal in retelele mobile Telekom Romania, Orange, RCS&RDS, Vodafone).


Documente necesare


Documente necesare pentru aprobarea financiara:

 • Document de identitate (BI/CI);
 • Documente care sa ateste venitul, sau Acordul de consultare a bazelor de date ANAF *

  (se completeaza in sucursala UniCredit Bank);

  * Aplicabil pentru categoriile de persoane (salariati sau pensionari) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale.

 • Cerere de credit - include acordul de interogare Biroul de Credit si Centrala Riscurilor de Credit.


Conditii de eligibilitate

Pentru contractarea unui credit de realizari personale sunt necesare respectarea urmatoarelor conditii minime de eligibilitate:

 • Varsta minima: 18 ani ( 25 ani pentru navigatori );
 • Varsta maxima(varsta pana la care creditul trebuie rambursat in totalitate): 70 ani (60 ani pentru navigatori)
 • Venitul lunar net eligibil: Minim 450 lei (250 euro pentru navigatori).

Mobile Banking
Mobile Banking

Ai propria sucursala UniCredit Bank in buzunar

Cu ZERO comision de administrare

| |
Spinning wheel animation

Loading