Creditul Neasteptat de Usor

Se spune ca unele lucruri sunt greu de indeplinit: vise, planuri, vacante, relatii… Dar uneori, lucrurile care ni se par cele mai dificile, se dovedesc a fi in mod neasteptat, cele mai usor de realizat.

De aceea, am creat pentru tine Creditul Neasteptat de Usor.

Poti achizitiona creditul impreuna cu unul sau mai multe produse, in functie de nevoile tale, obtinand astfel o dobanda mai avanjatoasa.

Sume pana in 15.000 LEI
pe maxim 60 de luni
Dobanda variabila
cu asigurare de viata cu prima finantata fara asigurare de viata cu prima finantata
Credit Neasteptat de usor
+GeniusCont cu virarea veniturilor
+UniCreditCard Principal/Premium
9,8% 11,3%
Credit Neasteptat de usor
+GeniusCont cu virarea veniturilor SAU
UniCreditCard Principal/Premium
10,3% 11,5%
Credit Neasteptat de usor
+GeniusCont fara virarea veniturilor
10,8% 11,8%


USOR DE LUAT

Aprobare pe loc pentru sume pana in 15.000 lei si fara adeverinta de venit, ai nevoie doar de un act de identitate.

Aplicabil pentru categoriile de persoane (salariati sau pensionari) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale. Fac exceptie situatiile in care decizia de creditare nu poate fi luata pe loc din motive independente de vointa UniCredit Consumer Financing IFN SA sau sunt necesare informatii/analize suplimentare. Creditorul are dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare în analiza de creditare, de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului, conform normelor sale interne si reglementarilor legale în vigoare.


USOR DE ADMINISTRAT

0 comision de administrare a creditului

Exemplu reprezentativ de calcul pentru un Credit de Realizari Personale/Refinantare fara ipoteca in valoare totala de 15.000 lei, cu o durata de 60 de luni, cu o rata a dobanzii variabila de 11,80% (ROBOR la 3 luni, valabil la 20.09.2016 + 11,10%), comision de analiza de 250 lei, comision administrare credit lunar de 0 lei, rata lunara va fi 337,7 lei (pentru rate egale, rata nu include costul asigurarii de viata optionala), iar valoarea totala platibila: 20.261,4 lei, DAE: 13,3%. Oferta valabila pana la 31.12.2016. Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor de realizari personale fara ipoteca oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Pentru acordarea creditului trebuie sa incheiati un contract de cont curent cu UniCredit Bank S.A. (”Banca”), in cazul in care nu aveti deja un cont curent existent la Banca.

Exemplu reprezentativ de calcul pentru un card de credit UniCreditCard Principal/ Premium cu limita de 5.367 lei, pe 3 ani (36 luni), rata dobanzii fixa de 26,99% pentru retragerile la ATM si 24,99% pentru sumele utilizate la comercianti, sumele lunare de plata sunt 324,27 /458,75 lei, valorile totale platibile 7.657,42 lei/7.892,04 lei, iar DAE va fi de 31.94%, respectiv 39.31%.DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala, comisionul de emitere (50 de lei, pentru UniCreditCard Principal) si comisionul anual de administrare instrument de plata de 50 lei/200 lei si comisionul de utilizare ATM (national) de 2% + 4 lei. Se considera ca valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% in numerar la ATM (national) si 60% prin plati la comercianti, la data acordarii si ca nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 luni de rambursare. Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale in vigoare.

Mobile Phones
Mobile B@nking


Contact

Telefon
+40 21 200 2020 (apel tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania)  
*2020 (apel tarif normal in retelele mobile Orange, RCS&RDS, Telekom Romania, Vodafone)

Informatii Financiare

EUR
Info Today si Spot
Cumparare
Vezi toate ratele de schimb si Indicii de referinta
Spinning wheel animation

Loading