Skip to main content

Creditul Neasteptat de Usor

Se spune ca unele lucruri sunt greu de indeplinit: vise, planuri, vacante, relatii… Dar uneori, lucrurile care ni se par cele mai dificile, se dovedesc a fi in mod neasteptat, cele mai usor de realizat.

De aceea, am creat pentru tine Creditul Neasteptat de Usor.

Poti achizitiona creditul impreuna cu unul sau mai multe produse, in functie de nevoile tale, obtinand astfel o dobanda mai avanjatoasa.

Sume intre 1.500 - 15.000 LEI
pe maxim 60 de luni (minim 6 luni)
Dobanda variabila
Cu conventie salariala / virare venit Fara conventie salariala / virare venit
Credit Neasteptat de usor
+Asigurare de viata cu prima finantata
+Card de Credit
8,8% 9,8%
Credit Neasteptat de usor
+Asigurare de viata cu prima finantata
9,8% 10,8%
Credit Neasteptat de usor

10,8% 11,8%

 

 

 

USOR DE LUAT

Aprobare pe loc pentru sume pana in 25.000 lei si fara adeverinta de venit, ai nevoie doar de un act de identitate.

Aplicabil pentru categoriile de persoane (salariati sau pensionari) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale. Fac exceptie situatiile in care decizia de creditare nu poate fi luata pe loc din motive independente de vointa UniCredit Consumer Financing IFN SA sau sunt necesare informatii/analize suplimentare. Creditorul are dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare în analiza de creditare, de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului, conform normelor sale interne si reglementarilor legale în vigoare.

 

USOR DE ADMINISTRAT

0 comision de administrare a creditului

Exemplu reprezentativ pentru un Credit de Neasteptat de Usor fara ipoteca, in valoare totala de 15.000 lei, pe o durata de 60 de luni, cu o rata a dobanzii variabila de 8,80% (ROBOR la 3 luni + 7,96%), comision de analiza de 250 lei, comision administrare credit lunar de 0 lei, rata lunara va fi 343 lei (pentru rate egale, in cazul ratei fiind inclusa si asigurarea de viata optionala cu prima finantata, calculata ca 0.15% din suma creditului, inmultit cu perioada de creditare) iar valoarea totala platibila: 20.579,3 lei, DAE: 14,1%. Oferta este valabila doar in cazul contractarii unui Credit de Realizari Personale cu asigurare de viata cu prima finantata (ca urmare a unei analize de credit, favorabile), impreuna cu UniCreditCard Principal sau Premium si in conditiile virarii veniturilor intr-un cont deschis la UniCredit Bank S.A., sau a existentei unei conventii salariale intre angajatul tau si UniCredit Bank S.A. Pentru acordarea Creditului de Realizari Personale fara ipoteca trebuie sa încheiati un contract de cont curent cu UniCredit Bank S.A. ("Banca"), in cazul în care nu aveti deja un cont curent. Oferta valabila pana la 20 Iunie 2017. * ROBOR la 3 luni, valabil la 20.03.2017. 

Exemplu reprezentativ de calcul pentru un card de credit UniCreditCard Principal/ Premium cu limita de 5.367 lei, pe 3 ani (36 luni), rata dobanzii fixa de 26,99% pentru retragerile la ATM si 24,99% pentru sumele utilizate la comercianti, sumele lunare de plata sunt 324,27 /458,75 lei, valorile totale platibile 7.657,42 lei/7.892,04 lei, iar DAE va fi de 31.94%, respectiv 39.31%.DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala, comisionul de emitere (50 de lei, pentru UniCreditCard Principal) si comisionul anual de administrare instrument de plata de 50 lei/200 lei si comisionul de utilizare ATM (national) de 2% + 4 lei. Se considera ca valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% in numerar la ATM (national) si 60% prin plati la comercianti, la data acordarii si ca nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 luni de rambursare. Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale in vigoare.

Mobile Phones
Mobile Banking

Ai propria sucursala UniCredit Bank in buzunar

Cu ZERO comision de administrare

Spinning wheel animation

Loading