E mai simplu sa te bucuri de lucrurile care conteaza atunci cand poti sa iti iei casa mult visata pentru tine si cei dragi.

Premiu Special

Alege pana la 31.03.2020 creditul ipotecar ca sa iti cumperi o locuinta sau sa iti refinantezi alte credite ipotecare si te poti bucura de o dobanda mai mica* decat cea standard si zero costuri la acordarea creditului** pentru:

  • evaluarea imobilului;
  • autentificarea contractului de ipoteca imobiliara;
  • inscrierea ipotecii imobiliare in Cartea Funciara;
  • inscrierea ipotecilor mobiliare in AEGRM.

Cum poti beneficia de oferta:


 

1.

Vino la UniCredit Bank si alege creditul ipotecar pentru achizitie locuinta impreuna cu polita de asigurare intermediata de Banca, pentru asigurarea imobilului, in primul an.

 

2.

Lasa in seama noastra costurile la acordarea creditului si ai parte de dobanda redusa, daca aplici pana pe 31.03.2020.

 

3.

Bucura-te mai usor de ceea ce conteaza pentru tine si de casa mult visata.

*Dobanda variabila formata din IRCC (2,36% la data de 01.01.2020) + marja fixa (2,85%**). IRCC se revizuieste trimestrial in datele de 01.01, 01.04, 01.07 si 01.10.

**Suportam noi costurile si ai dobanda (marja) redusa daca alegi pana la 31.03.2020 Creditul Ipotecar cu polita intermediata de Banca pentru asigurarea imobilului in primul an si lasi in seama noastra alegerea evaluatorului si a notarului. In cazul in care nu iti doresti sa procedezi astfel, afla detalii despre dobanda standard a Creditului Ipotecar pe www.unicredit.ro si in sucursale. Pentru un Credit Ipotecar achizitie locuinta de la UniCredit Bank S.A. in valoare de 230.000 Lei, pe o perioada de 25 ani, 300 de rate, cu dobanda variabila de 5,21% formata din IRCC + marja fixa 2,85%, comision de analiza de 0 Lei, taxa de inscriere a garantiilor mobiliare la Registrul National de Publicitate Mobiliara (RNPM) de 0 Lei, costul evaluarii imobilului achitat de catre Banca, costurile deschiderii si mentinerii unui cont curent de 5 Lei/luna, asigurare de viata de 0,0416%/ luna la sold credit, incheiata cu o companie de asigurari pentru care banca are calitatea de intermediar, DAE este de 5,88%, rata lunara este de 1.427,07 Lei, iar suma totala de plata la sfarsitul perioadei de creditare este de 432.073,74 Lei.

Incheierea unei asigurari de viata este obligatorie. Costul din exemplul de mai sus este unul mediu si se bazeaza pe ipoteza potrivit careia varsta imprumutatului la data acordarii creditului este de 36 ani si intruneste cerintele standard privind starea de sanatate (nefiind necesara aplicarea unei prime de asigurare majorate) cuprinzand cote de prime in valoare de: 0,0214% aplicat lunar la soldul creditului pana la varsta de 46 de ani, 0,0631% aplicat lunar la soldul creditului pana la varsta de 56 de ani si 0,1072% incepand cu varsta de 56 de ani.

Daca veti opta pentru incheierea unei asigurari de viata la o companie pentru care banca nu are calitatea de intermediar, costurile asigurarii nu sunt cunoscute de banca si nu vor fi incluse in DAE.

Acest credit trebuie garantat printr-o ipoteca asupra bunului imobil achizitionat din credit si presupune incheierea si mentinerea pana la sfarsitul contractului de credit a unei polite de asigurare de viata si a unei polite de asigurare a bunului imobil ipotecat in favoarea creditorului. Costurile cu radierea si modificarea garantiilor mobiliare in Registrul National de Publicitate Mobiliara (RNPM), costurile cu radierea, modificarea garantiilor imobiliare in Cartea funciara, cat si costurile cu asigurarea imobilului nu sunt cunoscute de creditor si, in consecinta, nu sunt incluse in exemplul de calcul redat.

Avertisment! Prin contractarea acestui tip de credit va supuneti urmatoarelor riscuri care va pot afecta posibilitatea de plata: fluctuatia veniturilor proprii, variatia indicelui de referinta IRCC ce poate determina cresterea ratei dobanzii si majorarea sumei lunare de rambursat.

In conformitate cu cerintele legale, va informam ca incheierea unui contract de credit in alta valuta decat in cea in care obtineti veniturile, va expune riscului valutar, ce va poate afecta posibilitatea de plata. Acest risc apare in momentul in care valuta in care contractati un credit se apreciaza fata de moneda in care incasati veniturile sau detineti activele pe baza carora urmeaza sa rambursati creditul, conducand la majorarea sumei lunare de plata.

Puteti incheia, pe cheltuiala proprie, un contract de asigurare pentru risc financiar de neplata, produs oferit de societatile de asigurare.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo