CREDITUL

IPOTECAR

Nu lasa pe maine casa pe care poti sa o iei azi.

Casele bune au un obicei prost: se vand repede.

 

Asa ca daca ai gasit o casa care iti place cu adevarat si are un pret bun pentru tine, nu mai astepta.

Ia-o azi, cand poti sa iti faci credit si ai si o super-dobanda.

 

Vino cu salariul la UniCredit Bank, incheie si mentine o asigurare de viata si aplica pentru un Credit Ipotecar in Lei pana la 31.01.2022 cu dobanda variabila redusa, de 3,32%/an (IRCC + 2,15%/an) si DAE redusa de 3,70%/an, valabile in conditiile ofertei.*

Dobanda standard IRCC + 3,19%/an, DAE 4,87%/an. 

 

Vezi mai jos detalii si exemplele reprezentative.

 

 

BENEFICIEZI DE:

 

VALOARE

maxim 250.000€ (echivalentul in Lei)

 

PERIOADA

intre 3 si 30 ani

 

AVANS

de la 15%

Se poate si mai bine? Noi zicem ca da!

 

Daca incasezi venitul lunar la noi si inchei si mentii o asigurare de viata, ai dobanda redusa*, astfel:

  • IRCC + 2,15% dobanda variabila
  • 3,79%/an dobanda anuala efectiva

 

Dobanda standard:

  • IRCC + 3,19% dobanda variabila
  • 4,87%/an dobanda anuala efectiva

In ipoteza aplicarii dobanzii standard pe intreaga durata a creditului: pentru un credit Ipotecar/imobiliar de achizitie locuinta de la UniCredit Bank S.A., in valoare de 300.000 Lei, pe o perioada de 25 ani, 300 de rate, cu dobanda variabila standard de 4,36%/an formata din IRCC (1.17% la data de 01.01.2022; IRCC se modifica in 01.01, 01.04, 01.07 si 01.10) + marja fixa 3,19 %/an, comision de analiza de 900 Lei, taxa de inscriere a garantiilor mobiliare la Registrul National de Publicitate Mobiliara (RNPM) de 87,60 Lei, costul evaluarii imobilului de aproximativ 450 Lei conform informatiilor din piata detinute de creditor, costurile deschiderii si mentinerii unui cont curent de 8 Lei/luna, asigurare de viata** de 0,0259%/luna la sold credit, incheiata cu o companie de asigurari pentru care banca are calitatea de intermediar, DAE este de 4,87%, rata lunara este de 1.729,45 Lei, iar suma totala de plata la sfarsitul perioadei de creditare este de 510.728,75 Lei.

*In ipoteza aplicarii dobanzii reduse pe intreaga durata a creditului, urmare indeplinirii Conditiei de rulaj lunar si a Conditiei de asigurare de viata, pentru un credit Ipotecar/imobiliar de achizitie locuinta:  de la UniCredit Bank S.A., in valoare de 300.000 Lei, pe o perioada de 25 ani, 300 de rate, cu dobanda variabila redusa  de 3,32% /an formata din IRCC (1.17% la data de 01.01.2022; IRCC se modifica in 01.01, 01.04, 01.07 si 01.10) + marja fixa 2,15% /an, comision de analiza de 900 Lei, taxa de inscriere a garantiilor mobiliare la Registrul National de Publicitate Mobiliara (RNPM) de 87,60 Lei, costul evaluarii imobilului de aproximativ 450 Lei conform informatiilor din piata detinute de creditor, costurile deschiderii si mentinerii unui cont curent de 8 Lei/luna, asigurare de viata** de 0,0259%/luna la sold credit, incheiata cu o companie de asigurari pentru care banca are calitatea de intermediar, DAE este de 3,79%, rata lunara este de 1.558,77 Lei, iar suma totala de plata la sfarsitul perioadei de creditare este de 459.043,11 Lei.

**Incheierea si mentinerea unei asigurari de viata este obligatorie pentru aplicarea Reducerii ratei anuale a dobanzii. Costul din exemplul de mai sus se bazeaza pe ipoteza potrivit careia imprumutatul opteaza pentru o asigurare de viata intermediata de catre banca, varsta imprumutatului la data acordarii creditului este de 36 ani si intruneste cerintele standard privind starea de sanatate (nefiind necesara aplicarea unei prime de asigurare majorate) cuprinzand cota de prima in valoare de 0.0259% aplicat lunar la soldul creditului.

Daca veti opta pentru incheierea unei asigurari de viata la o companie pentru care banca nu are calitatea de intermediar, costurile asigurarii nu sunt cunoscute de banca si nu vor fi incluse in DAE.

Acest credit trebuie garantat printr-o ipoteca asupra unui bun imobil si presupune incheierea si mentinerea pana la sfarsitul contractului de credit a unei polite de asigurare a bunului imobil ipotecat in favoarea creditorului. Costurile notariale, costurile cu radierea si modificarea garantiilor mobiliare în RNPM, costurile cu inregistrarea, radierea, modificarea garantiilor imobiliare in Cartea funciara, cat si costurile cu asigurarea imobilului nu sunt cunoscute de creditor si, in consecinta, nu sunt incluse in exemplu de calcul redat.

Avertisment! Prin contractarea acestui tip de credit va supuneti urmatoarelor riscuri care va pot afecta posibilitatea de plata: fluctuatia veniturilor proprii, variatia indicelui de referinta IRCC ce poate determina cresterea ratei dobanzii si majorarea sumei lunare de rambursat.

In conformitate cu cerintele legale, va informam ca incheierea unui contract de credit in alta valuta decat in cea in care obtineti veniturile, va expune riscului valutar, ce va poate afecta posibilitatea de plata. Acest risc apare in momentul in care valuta in care contractati un credit se apreciaza fata de moneda in care incasati veniturile sau detineti activele pe baza carora urmeaza sa rambursati creditul, conducand la majorarea sumei lunare de plata.

De asemenea, va informam ca puteti incheia, pe cheltuiala proprie, un contract de asigurare pentru risc financiar de neplata, produs oferit de societatile de asigurare.

 

*Se aplica in conditiile si situatiile prevazute in contractul de credit, urmare a indeplinirii cumulative a conditiilor de rulaj lunar si de asigurare de viata.

credit ipotecar unicreditbank
Tot ce conteaza atunci cand vrei sa-ti iei o casa.
Pe etape mari si pasi mici, ca sa iti fie simplu.
 
Decizia de a cumpara o casa noua nu este deloc una simpla. Ca sa iti fie mai usor, am pregatit pentru tine o sectiune de sfaturi, un ghid care sa te ajute si sa te indrume, fie ca esti la inceputul drumului, fie ca deja ai gasit casa pe care o visai.
 
Consulta informatiile disponibile, in functie de etapa in care te afli:

Caut casa

Am gasit casa

Ma mut

 

Si vezi si ghidul de mai jos pentru a te ajuta sa te orientezi corect pe parcursul procesului. Pentru azi si, mai ales, pentru viitor.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo