Campania

s-a incheiat

Ramai alaturi de noi pentru a afla daca ai castigat.

Detalii

Campania “Cate o mica bucurie in fiecare zi, cu cardul Visa de la UniCredit Bank” s-a incheiat. Ramai alaturi de noi pentru a afla daca ai castigat unul dintre premiile din campanie.

Detalii despre extragerea castigatorilor, inmanarea premiilor si plata premiilor in bani, in Regulamentul Campaniei.

 

CE POTI CASTIGA


MARELE PREMIU

1 autoturism BMW Seria 1, model 118i Hatch oferit prin tragere la sorti

unul dintre cele 15 vouchere ALTEX in valoare neta de 2500 lei fiecare, oferite prin tragere la sorti

unul dintre cele 100 de premii in valoare de 500 de lei fiecare, acordate garantat celor care au acumulat cel mai mare numar de sanse in campanie

 

Efectueaza cat mai multe plati cu cardul Visa de la UniCredit intre 19.10.2020 – 17.01.2021 si strange sanse pentru a castiga premii: un BMW seria 1, vouchere Altex, premii in bani.

 

CUM POTI CASTIGA


Plateste cu cardul tau de debit Visa de la UniCredit Bank, in locatiile fizice ale comerciantilor sau pe internet, pe site-urile acestora, aduna minimum 4 sanse de castig in perioada campaniei (echivalentul a minimum 100 de Lei plati cu cardul, intr-o tranzactie de plata sau mai multe care sa totalizeze minimum 100 de Lei) si vei intra in competitie.

1 sansa de castig = 25 de Lei (sau echivalent in Lei*) platiti la POS, in locatiile fizice ale comerciantilor sau 25 de Lei (sau echivalent in Lei*) platiti pe internet, pe site-urile comerciantilor, in una sau mai multe tranzactii care sa totalizeze minimum 25 de Lei.

STRANGE CAT MAI MULTE SANSE DE CASTIG!

 

BONUSUL pentru cei atenti

20-30 de sanse acumulate = 10 sanse suplimentare de castig

 

BONUSUL pentru cei darnici

31-49 de sanse acumulate = 20 sanse suplimentare de castig

 

BONUSUL pentru cei  generosi

Minimum 50 de sanse acumulate = 30 de sanse suplimentare de castig

BONUSUL pentru cei  responsabili**

10 facturi de utilitati platite prin modul “Plati Utilitati” din Mobile Banking = 10 sanse suplimentare de castig.

Fiecare categorie de bonus se acorda o singura data, la finalul campaniei, in functie de indeplinirea conditiilor mentionate.

Atentie: Platile din categoriile jocuri de noroc (cazinouri, pariuri sportive, loterie) precum si platile catre institutii financiare si fintech-uri NU sunt luate in considerare in aceasta campanie.

 

*Tranzactiile in alta moneda decat Lei vor fi calculate la cursul BNR disponibil pentru ultima zi lucratoare a fiecarei luni de campanie, respectiv la cursul BNR disponibil pentru ultima zi a campaniei.

**Acesta este un bonus suplimentar acordat doar clientilor care indeplinesc conditiile campaniei, detin Mobile Banking si au realizat pe parcursul campaniei minimum 10 plati de facturi de utilitati, prin modulul Plati Utilitati din aplicatia Mobile Banking de la UniCredit Bank.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo