Skip to main content

Refinantare prin UniCreditCard

Te gandesti cum sa-ti indeplinesti noile planuri, dar sa acoperi si datoriile vechi?

Te sustinem sa le realizezi usor pe amandoua.

Refinanteaza usor, in 12 rate fara dobanda, orice card de credit sau descoperit de cont (overdraft) acordat de alte institutii financiare, prin cardurile de credit UniCreditCard Principal sau Premium, emise de UniCredit Consumer Financing.

Aplica acum pentru propriul tau UniCreditCard si suma utilizata pe care alegi sa o refinantezi va fi acoperita din limita aprobata a noului tau card de credit.

Oferta este valabila pana la 31 mai 2017. Mai multe detalii regasesti in Regulamentul Campaniei


In plus, te bucuri de multe alte beneficii

ale cardului la cumparaturi:

2% Inapoi 

La orice tranzactie efectuata cu cardul de credit UniCreditCard Premium sau Principal la comercianti, oriunde in lume, primesti inapoi 2% in puncte UniCredit (1 punct = 1 leu), in limita a 100 puncte/ ciclu de tranzactionare. Detalii in regulamentul progamului de loializare.

12 Rate fara dobanda

Pana la 31 mai 2017, poti rambursa tranzactiile de peste 300 de lei efectuate cu cardul la orice comerciant, oriunde in lume, în pana la 12 rate cu 0% dobanda, printr-un simplu apel la InfoCenter. Detalii in regulamentul campaniei plata in rate egale fara dobanda.

Contactless

Pentru plati de pana la 100 de lei nu mai este necesar sa introduci codul PIN.


InfoCenter 24/7

+40 21 200 2020 (apel tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania)

*2020 (apel tarif normal in retelele mobile Telekom Romania, Orange,  RCS&RDS, Vodafone)


Mai multe detalii gasesti aiciExemplu de calcul cu titlu informativ pentru utilizarea cardului in conditii standard (fara oferta):

Pentru un card de credit UniCreditCard Principal/UniCreditCard Premium cu limita de 5.367 lei, pe 3 ani (36 luni), rata dobanzii fixa de 26,99% pentru retragerile la ATM si 24,99% pentru sumele utilizate la comercianti, sumele lunare de plata sunt 324,27 /458,75 lei, valorile totale platibile 7.657,42  lei/7.892,04 lei, iar DAE va fi de 31,94%, respectiv 39,31%. DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala, comisionul de emitere (50 de lei, pentru UniCreditCard Principal) si comisionul anual de administrare instrument de plata de 50 lei/200 lei si comisionul de utilizare ATM (national) de 2% + 4 lei. Se considera ca valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% in numerar la ATM (national) si 60% prin plati la comercianti, la data acordarii si ca nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 luni de rambursare. Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale în vigoare.

Mobile Phones
Mobile Banking

Ai propria sucursala UniCredit Bank in buzunar

Cu ZERO comision de administrare

Spinning wheel animation

Loading