Visa Infinite - Miles and More

O viata premium inseamna si calatorii premium, cu servicii de cinci stele care te scutesc de timpi morti si preocupari agasante. E timpul sa treci la urmatorul nivel: traieste la cel mai inalt standard si elibereaza-te de responsabilitati inutile. Serviciile Visa Infinite Miles & More sunt tot ce ai nevoie!

Meeting. Conference call. Iar meeting. Strategy discussion. Si tot asa. Eficienta e pentru tine un stil de viata. Dar confortul e la fel de important. Nu vrei viteza cu orice pret, ci ai nevoie de un echilibru intre eficienta profesionala si placerea personala. Toate serviciile pe care le accesezi trebuie sa depaseasca stacheta banalului si sa te puna pe tine si nevoile tale pe primul plan.

Pentru a indeplini constant si mai mult decat satisfacator aceasta misiune, incepand cu luna decembrie UniCredit Bank pune la dispozitia clientilor sai primul card de credit Visa Infinite din Romania. Lansat pe 28 noiembrie, Visa Infinite Miles & More este un card exclusivist, care ofera un mix unic de beneficii din toata gama Visa Premium disponibila in prezent pe piata locala! Aduce o infuzie de calitate pe toate palierele vietii tale, de la calatorii si pana la relatiile cu partenerii de business. Mai exact, pachetul include un mix de beneficii bancare (respectiv accesul la o linie de credit in lei sau euro) si non-bancare unic pe piata din Romania.  

In primul rand, beneficiezi de transferul, cu limuzina la si de la cele mai importante aeroporturi din Romania. Odata ce te-a scutit de grija transportului, Visa Infinite Miles & More iti asigura si serviciul de protocol VIP in cadrul aeroportului Henri Coanda: tu si pana la trei insotitori aveti acces la culoarul diplomatic, facilitarea formalitatilor de control vamal, acces in lounge-ul VIP, transfer cu limuzina pana la aeronava si boarding prioritar. Serviciile pot fi rezervate cu 24 de ore inainte printr-un apel la echipa Visa Concierge – 0747 410 002 – sau printr-un e-mail trimis pe adresa office@visaconcierge.ro. Astfel, eviti timpii morti de la cozile din aeroport si incepi calatoria cu dreptul: relaxat, detasat, fara stres si inghesuiala.

Si cum nu numai drumul, ci si destinatia conteaza, Visa Infinite Miles & More include si Visa Luxury Hotels, programul de acces exclusivist la reteaua de hoteluri de lux Visa de oriunde din lume. Asta inseamna ca poti beneficia de discount-uri si oferte speciale personalizate: early check-in, late check-out (isi fac ei programul dupa tine, nu tu dupa ei!) sau mic-dejun inclus.

O calatorie reusita e cea la finalul careia toata lumea e fericita, inclusiv cei dragi care te asteapta acasa. Nu uita sa le aduci cate un cadou, iar Visa Infinite Miles & More nu va uita sa-ti rasplateasca generozitatea! Pentru fiecare 5 lei sau 1 euro cheltuiti la comercianti, primesti o mila Miles & More. La prima sesiune de cumparaturi ai un Welcome Bonus de 2.000 de mile. Valabilitatea lor e nelimitata si poti afla toate detaliile accesand acest site.

Cand viata se transforma intr-un carusel de responsabilitati si emotii care se succed cu o viteza ametitoare, alege produsele si serviciile care sa te ajute sa obtii recompensele de care ai nevoie. Cardul de credit Visa Infinite Miles & More este pregatit sa tina pasul cu tine si cu standardele tale!