Creditul Verde

Pana cand vom castiga un concurs de cultura generala, care sa ne aduca drept premiu un concediu cadou, cu totii trebuie sa ne platim vacanta! Vrei la mare? Platesti! Vrei in Grecia la soare? Platesti cu doua maini! Dar, tocmai pentru ca esti dornic de vacanta, neglijezi costurile schimbului valutar. Cand iti pregatesti banii cu care o sa te rasfeti peste hotare si schimbi leii in euro sau dolari, pierzi o suma deloc de neglijat din cauza cursului de schimb practicat de casele de schimb valutar sau de alte banci.

Niste centi la un euro, alti centi la alt euro si tot asa pana iti pleaca din portofel – si nu se mai intorc! – banii cu care ai putea sa-ti platesti sezlongul pe o plaja la care visezi de anul trecut sau cocktailul care se impune la apus. Poate nu erai constient de diferenta de curs la fiecare schimb valutar dar, acum ca ai aflat, ce solutii ai!? Cum poti sa schimbi bani la cursul publicat de Banca Nationala a Romaniei fara sa mai platesti si adaosul practicat de banci sau casele de schimb valutar?

Nici macar nu trebuie sa mai pierzi timpul pe drum! Timpul inseamna bani si timpul pierdut inseamna, pe cale de consecinta, bani pierduti. Daca iti deschizi un GeniusCont la UniCredit Bank si faci tranzactia de schimb valutar prin aplicatia Mobile Banking sau serviciul Online Banking, poti sa schimbi valuta la cursul publicat de BNR, fara niciun comision suplimentar.

Stii celebra Happy Hour de la restaurante cand, intr-un anumit interval orar, poti cumpara mancarea (si apa plata) la un pret mai mic decat de obicei? Asa ai si la UniCredit Bank, o Happy Hour bancara: cumperi bani mai ieftin! Facilitatea HAPPY HOUR este foarte utila inainte de a pleca in vacanta pentru ca poti sa schimbi bani la curs publicat de BNR, fara sa platesti comisioane de tranzactionare. Poti sa schimbi lei in euro/dolari sau invers in fiecare zi lucratoare, in intervalul orar 13:15 – 14:15, in limita a 1.000 de euro pe zi/tranzactie, prin Mobile sau Online Banking.

Iar apoi poti solicita legarea cardului de debit la contul de euro si poti plati cu cardul direct la comercianti. Daca ai nevoie de cash, poti retrage fara niciun comision suplimentar de la orice ATM din tara sau strainatate. Scutesti drumul la casa de schimb valutar, taxele suplimentare, grija ca ramai fara bani… meriti o amintire in plus din vacanta, nu?

Din pacate, vestea buna (pleci in vacanta cu mai multi bani) – vine la pachet cu o veste rea: si vacanta asta se va termina… Ca sa plangi mai putin, UniCredit Bank nu limiteaza avantajele GeniusCont la perioada concediului. Ai beneficii si dupa! GeniusCont iti aduce – la plata facturilor de utilitati prin aplicatia Mobile Banking, serviciul Online Banking sau Direct Debit – cate 3 lei lunar in cont, pentru minimum 3 facturi achitate pe luna. Nu numai ca nu platesti comisioane bancii, ci primesti bani inapoi de la banca! Hai, ca nu e asa rau sa te intorci din vacanta…

GeniusCont, prin Mobile Banking, e tot ce iti trebuie ca sa ai control asupra banilor tai, oriunde ai fi – acasa, la birou, pe drum sau pe plaja. Nu mai stai la cozi ca sa platesti utilitatile, nu pierzi timp la telefon ca sa blochezi sau sa deblochezi cardurile sau conturile, poti sa iti verifici instant soldurile si esti la un click distanta de transferuri in lei catre orice banca din Romania. Cat te costa? Zero. Costurile de administrare sunt zero lei! E rapid, gratuit si sigur. Te loghezi cu un PIN definit si stiut doar de tine sau direct cu amprenta, daca telefonul iti permite.

Extra-avantaje? Exista! Un beneficiu suplimentar il reprezinta bonusurile de 1 punct procentual de dobanda pentru depozitele la termen constituite in lei si 0,15 puncte procentuale pentru cele in euro si dolari, fata de dobanda standard, daca folosesti Mobile sau Online Banking la constituirea depozitului. Nu pierzi timp, economisesti.

Prea frumos ca sa fie adevarat? Ia incearca! Cel mai bine e sa te convingi singur… viata intreaga poate fi ca o vacanta!