Promotie Visa Premium

Ingredientele unei calatorii memorabile sunt beneficiile premium, surprizele placute si momentele unice. Iar cu ajutorul cardului Visa Gold de la UniCredit Bank le gasesti pe toate intr-un singur loc.

Bidroom este unul dintre cele mai mari agregatoare de oferte hoteliere, cu peste 120.000 de hoteluri incluse. Beneficiile garantate ridica ofertele Visa Bidroom deasupra tuturor site-urilor cu oferte asemanatoare:

  • cel mai bun pret: discount-uri de pana la 25% fata de toate site-urile similare. Bidroom nu taxeaza furnizorii de servicii hoteliere cu comisioane, de aceea ofertele lor de pret sunt cele mai bune din piata;

servicii de early check-in;

discounturi la restaurant;

wi-fi gratuit.

Daca detii un card Visa Gold de la UniCredit Bank poti beneficia de acces gratuit pe platforma de booking Bidroom timp de 6 luni si de o reducere de 50% din pretul abonamentului anual, in valoare de 50€.

Pentru a beneficia de oferte, acceseaza www.visa.bidroom.com si introdu numarul cardului Visa Gold. Apoi iti creezi foarte simplu un cont si poti imediat sa cauti oferte avantajoase pentru urmatoarea vacanta.

 Calatorii placute iti dorim!