Pentru a nu umbla cu bani cash pe care i-ar putea pierde sau cheltui nepotrivit, pentru a invata ce inseamna o evidenta a cheltuielilor, pentru ca tu sa poti monitoriza permanent ce isi cumpara, dar si pentru a putea capata incredere in el, UniCredit Bank va ofera cardul de debit Mastercard Young!

UniCredit Bank lanseaza primul card pentru copii cu varste intre 6 si 18 ani! Tie iti ofera posibilitatea de a sti in permanenta ce cheltuieli face copilul tau, lui ii ofera independenta financiara si il responsabilizeaza. Sa ai un card numai si numai al tau nu e putin lucru pentru un copil! :) Ofera-i sustinerea ta si alimenteaza primul sau card pentru ca el sa capete incredere in propriile decizii financiare! Iar pentru proiecte de viitor, poate economisi prin transfer direct in Contul de Economii Junior, pentru care primeste o dobanda lunara avantajoasa.

Cu Mastercard Young, copilul tau capata incredere in el, isi poate cumpara singur carti, materiale pentru scoala, jocuri, bilete la film, gustari sau apa si poate face economii pentru viitor! Iar tu capeti control simplu si in timp real asupra platilor pe care le face. Obisnuieste-l cu progresul, da-i indepedenta si responsabilizeaza-l! Ajuta-l sa decida singur si sa inteleaga ce inseamna decizii financiare, fiind alaturi de el la primii pasi in banking!

Astfel, totul devine mult mai simplu pentru voi doi!

Ce trebuie sa faci?

Primul pas e sa vii la banca impreuna cu copilul, pentru a deschide un cont GeniusCont Junior, contul in lei atasat cardului Mastercard Young. Acesta are zero costuri de administrare. Odata deschis contul, il alimentezi cu ce suma vrei tu, primiti cardul si il activati. Apoi e totul in puterea copilului tau. Cu tine supraveghind din umbra :)

Folosind cardul MasterCard Young va hotari singur ce si cand vrea sa-si cumpere. Dar tu poti decide care e suma maxima pe care o poate cheltui zilnic! Limita o stabilesti simplu si rapid prin Mobile Banking si o poti modifica oricand! Tot prin Mobile si Online Banking poti verifica oricand platile pe care le face. Ca sa ii fie si mai simplu, puteti opta si pentru posibilitatea de a face plati contactless. Astfel, el nu va mai trebui sa introduca codul PIN pentru cumparaturi mai mici de 100 de lei per tranzactie!

Si nu, nu poate retrage bani de la ATM! Ceea ce inseamna ca poti verifica oricand ce plati face, dar si ca il scutesti de diverse neplaceri umbland cu cash. El e mai in siguranta, cheltuielile pe care le face sunt sub supravegherea ta, tu esti mai linistit!