Impreuna cu LIFE.ro, te invitam sa urmaresti povestile unor tineri care ne inspira, ne provoaca si ne arata zi de zi ca pasiunile nu trebuie uitate. Ei fac parte din “Generatia care schimba ritmul”, generatia care stie ca un vis si multa determinare pot schimba viitorul. Descopera povestile lor!

 

Crede intr-o lume colorata. La doar 13 ani este unul dintre viitorii artisti de graffiti din Romania.

Raul Stanca este un pusti cu pasiuni indraznete. Deseneaza cu spray-uri colorate pe pereti si vrea sa devina din ce in ce mai bun in tot ce face. La doar 13 ani, Raul isi cunoaste limitele, munceste pentru a le depasi si spera sa devina “un om cinstit, cu bun simt, cu o familie frumoasa...si bine facut”.

              

Citeste povestea, aici.

Ne revedem pentru urmatoarea poveste joi, 17 octombrie.

 

De vorba cu Rares Stanescu despre ce inseamna trupa Blana Bomba, despre vedete si vedetism, dar si despre responsabilitatea financiara a unui copil de 13 ani.

Rares Stanescu, la doar 13 ani, schimba ritmul zi de zi, asta pentru ca face parte din singura trupa romaneasca de copii care canta rock la un nivel profesionist, Blana Bomba. Afla mai multe despre povestea lui Rares si despre felul in care un viitor star rock schimba ritmul.

              

Citeste povestea, aici.

 

In prima poveste il cunoastem pe Petru Pazara, pustiul care, la doar 13 ani, a reusit sa vada Pamantul din spatiu.

Petru Pazara are 13 ani si anul acesta a devenit cel mai tanar „inginer” din lume, daca ne gandim ca a construit singur si a lansat o cutie exploratoare, care ridicata cu un balon cu heliu, a dus o camera in spatiu, la 33.000 de metri altitudine (cu 20.000 de metri mai sus decat zboara avioanele comerciale). O cutie rudimentara din polistiren, doua betisoare chinezesti, multa spuma de silicon pentru izolare, doua telefoane, un GoPro, un GPS tracker si un data logger au marcat un record care implica un copil, un vis si multa determinare.

             

Citeste povestea, aici.

 


Citeste mai mult despre Mastercard Young, primul card de debit din Romania care poate fi utilizat si de copii mai mici de 14 ani!