Impreuna cu LIFE.ro, te invitam sa urmaresti povestile unor tineri care ne inspira, ne provoaca si ne arata zi de zi ca pasiunile nu trebuie uitate. Ei fac parte din “Generatia care schimba ritmul”, generatia care stie ca un vis si multa determinare pot schimba viitorul. Descopera povestile lor!

 

Olimpica nationala la balet, Bianca Flueras danseaza de la 5 ani si zi de zi cucereste noi culmi artistice

Bianca Flueras schimba ritmul in pasi de dans. Danseaza de la 5 ani si manata de aceasta pasiune, a devenit olimpica nationala la balet. Vrea sa joace in rolul lui Kitri din Don Quijote si trece peste orice disconfort atunci cand vine vorba de dans.

              

Citeste povestea, aici.

Face voluntariat de la 10 ani si majoritatea timpului sau liber este dedicata acestei pasiuni.

Astazi ne-am propus sa-l cunoastem pe Iustin Alexandrescu, unul dintre acei copii care schimba ritmul unei societati, care ii inspira pe cei din jurul lui, fie ei copii sau adulti.

              

Citeste povestea, aici.

Cum pasiunea pentru zbor te poate face campion mondial la aeromodelism

De la Mihnea Prodanel aflam cum pasiunea pentru zbor te poate face campion mondial la aeromodelism, la doar 13 ani. S-a apucat de acest sport la 8 ani, dintr-o simpla curiozitate, iar de trei ani este membru al ARA si participa la competitii de renume international. Afla mai multe despre Mihnea, băiatul ce iubește avioanele.

              

Citeste povestea, aici.

La doar 16 ani, este cea mai tanara membra a trupei de acrobati de la Circul Metropolitan Bucuresti.

Pentru Julia Petreanu, circul este a doua sa casa, iar artistii de la circ, a doua sa familie. Afla mai multe despre povestea unei fetite responsabile care crede cu tarie ca disciplina si atentia te ajuta sa devii mai bun in orice faci.

              

Citeste povestea, aici.

Crede intr-o lume colorata. La doar 13 ani este unul dintre viitorii artisti de graffiti din Romania.

Raul Stanca este un pusti cu pasiuni indraznete. Deseneaza cu spray-uri colorate pe pereti si vrea sa devina din ce in ce mai bun in tot ce face. La doar 13 ani, Raul isi cunoaste limitele, munceste pentru a le depasi si spera sa devina “un om cinstit, cu bun simt, cu o familie frumoasa...si bine facut”.

              

Citeste povestea, aici.

De vorba cu Rares Stanescu despre ce inseamna trupa Blana Bomba, despre vedete si vedetism, dar si despre responsabilitatea financiara a unui copil de 13 ani.

Rares Stanescu, la doar 13 ani, schimba ritmul zi de zi, asta pentru ca face parte din singura trupa romaneasca de copii care canta rock la un nivel profesionist, Blana Bomba. Afla mai multe despre povestea lui Rares si despre felul in care un viitor star rock schimba ritmul.

              

Citeste povestea, aici.

In prima poveste il cunoastem pe Petru Pazara, pustiul care, la doar 13 ani, a reusit sa vada Pamantul din spatiu.

Petru Pazara are 13 ani si anul acesta a devenit cel mai tanar „inginer” din lume, daca ne gandim ca a construit singur si a lansat o cutie exploratoare, care ridicata cu un balon cu heliu, a dus o camera in spatiu, la 33.000 de metri altitudine (cu 20.000 de metri mai sus decat zboara avioanele comerciale). O cutie rudimentara din polistiren, doua betisoare chinezesti, multa spuma de silicon pentru izolare, doua telefoane, un GoPro, un GPS tracker si un data logger au marcat un record care implica un copil, un vis si multa determinare.

             

Citeste povestea, aici.


Citeste mai mult despre Mastercard Young, primul card de debit din Romania care poate fi utilizat si de copii mai mici de 14 ani!