Depozite digitale

Din dorinta de a oferi produse si servicii competitive in piata si care sa conteze cu adevarat pentru clientii sai, UniCredit Bank desfasoara pana pe 31 Decembrie 2018 o campanie prin care remunereaza depozitele in lei constituite pe sase luni, exclusiv prin mijloace digitale, cu 3,5% pe an, o dobanda foarte atractiva pentru produsele din aceasta categorie. Concret, in cadrul acestei campanii, clientii persoane fizice pot beneficia de dobanda de 3,5% pe an pentru orice depozit nou la UniCredit Bank cu o suma minima de 10.000 de lei si constituit exclusiv utilizand aplicatiile de Online Banking sau Mobile Banking. Dobanda de 3,5% pe an se acorda pentru maxim 1.000.000 lei per client.

Aceasta noua lansare vine in contextul strategiei de digitalizare urmate de UniCredit Bank, in care utilizarea aplicatiilor de Mobile Banking si Online Banking aduce clientilor numeroase extra-beneficii. Printre acestea se numara accesul la Happy Hour Exchange Rate (o ora pe zi, in care pot face o operatiune online de schimb valutar la cursul publicat de BNR, in limita a 1.000 euro/zi), bani inapoi pentru plata facturilor (3 lei/luna in cont pentru minim trei facturi de utilitati platite lunar) sau dobanda dedicata pentru depozitele constituite prin aceste aplicatii.

“Dezvoltam constant produse si servicii competitive pentru a ne ajuta clientii sa aiba acces la lucrurile care conteaza cu adevarat pentru ei. In acest context, venim acum cu o oferta dedicata in particular, dar nu exclusiv, segmentului de clienti Upgrade, un segment tot mai important si in Romania. Recompensam, prin aceasta oferta, depozitele nou constituite si, totodata, ne reconfirmam directia strategica asumata in sensul digitalizarii activitatii noastre, incurajand o data in plus clientii sa foloseasca aplicatiile de Online si Mobile Banking ale bancii, pentru a obtine extra-beneficii importante pentru ei”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepresedinte Executiv, Divizia Retail in cadrul UniCredit Bank.

Mai multe detalii sunt disponibile aici