Prin Programul Plata in Rate Egale de la UniCredit Consumer Financing IFN SA poti returna flexibil, in rate egale, fiecare cumparatura de minimum 300 de lei, facuta oriunde in lume!

1 și 8 martie sunt zile de sarbatoare. Un cadou e modul ideal prin care ne putem exprima dragostea si aprecierea, iar UniCredit incurajeaza gesturile frumoase. Sunt o investitie in viitor, in relatiile cu cei dragi, in iubire, asa ca nimic nu ar trebui sa le stea in cale. Nici macar banii! Pentru asta exista UniCreditCard Premium. Daca vrei sa cumperi ceva de minimum 300 de lei, poti achita in pana la 12 rate cu dobanda zero. Cu asa ajutor ar fi pacat sa ratezi ocazia de a incepe un nou anotimp cu dreptul!

Nici macar nu trebuie sa te duci la banca pentru a beneficia de avantajele UniCreditCard Premium. Setezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi sunand la InfoCenter sau raspunzand la SMS-ul primit, cu valoarea si moneda tranzactiei, pentru numarul de rate prestabilit. Campania este valabila pe o perioada de timp limitata, asa ca nu amana momentul!

De altfel, avantajele de a detine un card de credit UniCreditCard Premium nu se opresc aici: primesti 2% puncte UniCredit (1 punct = 1 leu) din valoarea tranzactiei pentru orice plata efectuata cu cardul la comercianti, in tara sau strainatate, inclusiv pentru platile de utilitati la beneficiarii agreati, in limita a 200 de lei per ciclu de tranzactionare.

In plus, ca posesor al unui card Premium beneficiezi si de un bonus de fidelitate de 1% din totalul tranzactiilor, tot in puncte UniCredit – maximum 500 de puncte – daca este efectuata cel putin o tranzactie eligibila cu cardul pe luna, timp de 12 luni consecutive. Bonusul se va acorda dupa incheierea celor 12 luni consecutive in care au fost efectuate tranzactiile.

Daca inca nu ai un card de credit UniCreditCard Premium, acum e momentul sa aplici pentru unul. Iar daca il activezi si platesti cu el in primele 30 de zile de la primirea lui, primesti 30 de puncte UniCredit.

Punctele sunt valabile un an. Si pot fi transformate in bani rapid si simplu, cu un singur apel la InfoCenter. Poti transforma orice multiplu de 20 de puncte pentru a utiliza banii exclusiv pentru tranzactii viitoare cu cardul. Punctele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a plati comisionul de administrare: 180 de puncte pentru plata comisionului de 200 de lei anual.

Concret, UniCreditCard Premium emis de UniCredit Consumer Financing IFN SA nu numai ca te incurajeaza sa fii generos cu cei dragi si cu tine insuți, dar te si sprijina oferindu-ti posibilitatea de plata in rate fara dobanda si iti rasplateste loialitatea cu puncte pe care le poti transforma in bani, printr-un simplu apel telefonic. Sarbatoreste primavara cu gesturi frumoase, ofera cadouri si primesti si tu rasplata de la UniCredit!

Campania este valabila pana la data de 30.06.2019 detalii putand fi regasite in Regulamentul programelor Plata in Rate Egale si de Loialitate pe care le gasesti pe www.ucfin.ro.

Exemplu reprezentativ de calcul pentru folosirea cardului în conditii de costuri standard: Pentru un card de credit UniCreditCard Premium achizitionat cu limita de 5.367 RON, perioada de creditare de 3 ani (36 de luni) având o dobânda fixa de 26,99% pentru retragerile la ATM si 24,99% pentru sumele utilizate la comercianti, suma lunara de plata este de 458,75 lei, valoarea totala platibila 7.892,04 lei, iar DAE va fi de 39,31%. DAE este calculat conform prevederilor legale în vigoare si cuprinde dobânda anuala, comisionul de emitere de 0 lei, comisionul anual de administrare instrument de plata de 200 lei si comisionul de utilizare ATM (national) de 2% + 4 lei. Se considera ca valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% în numerar la ATM (national) si 60% prin plati la comercianti, la data acordarii si ca nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare. Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervându-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare în analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale în vigoare.