Mobile Banking UniCredit Bank

Niciodata nu esti prea mare ca sa-l astepti pe Mos Craciun si niciodata nu esti prea mic ca sa fii tu insuti Mos Craciun. Indiferent de situatie, Mobile Banking iti poate fi de ajutor.

Cea mai de pret resursa a ta este timpul. Stim asta! Vrei sa ai timp pentru pasiunile tale, pentru familia si prietenii tai, pentru job, proiecte si relaxare, sarbatori, cadouri si vacante. Iar primul cadou pe care Mobile Banking ti-l face iarna asta este timpul.

Odata ce iti activezi serviciul Mobile Banking, toata agitatia sarbatorilor se domoleste si apuci sa faci operatiunile bancare mai simplu, mai rapid si mai usor gratie noilor functionalitati pe care le ai la dispozitie.

De exemplu, poti sa faci plati direct in valuta. Vacanta la ski pe partiile europene sau cadourile din strainatate sunt acum la doar o apasare pe telefon distanta!

Apoi, verifici soldul instant, indiferent unde esti la cumparaturi. Poti sa iti setezi alerte push pentru toate tranzactiile tale si astfel stii mai bine unde „se duc banii” sau cand ajung in cont. Cu cat iti monitorizezi finantele mai usor, cu atat poti face cheltuieli si economii mai eficient.

Iar daca te cuprinde febra cumparaturilor si iti pierzi cardul, prin serviciul Mobile Banking il poti bloca sau debloca (in caz ca il gasesti intre timp) instant.

Pentru planificarea bugetului, ai modulul de planificare cheltuieli disponibil direct in aplicatie, asa incat sa nu intarzii cu plata facturilor sau a altor angajamente financiare. In plus, nici nu pici prada ispitei de a depasi (cu mult!) planul de shopping batut in cuie de acasa, pentru ca iti poti seta obiective de economisire. E ca si cand ai avea o sucursala bancara in buzunarul tau.

Prin serviciul Mobile Banking de la UniCredit Bank ai control total asupra conturilor tale. Esti in siguranta, platesti rapid facturile si economisesti bani si timp. Mos Craciun exista!