Creditul Verde

UniCredit Bank ofera credite in conditii avantajoase celor care vor sa cumpere un imobil cu consum redus de energie.

19 Iunie 2018

Cu natura nu e de gluma asa ca UniCredit Bank iti face o oferta serioasa: poti lua un credit de pana la 250.000 de euro (echivalentul in Lei) daca alegi o casa care nu polueaza! Conditiile de creditare sunt mai avantajoase fata de cele pentru un imobil “neprietenos cu natura” – avansul incepe de la 15%, iar dobanda variabila este de 4,28% .

Singurele documente necesare pentru acordare sunt:

⊶ actul de identitate

⊶ acordul ANAF (pe care il gasesti la banca, nu trebuie sa stai la nicio coada pentru el) sau alte documente care sa ateste venitul

⊶ documentele de proprietate ale imobilului dorit si certificatul de performanta energetica

Locuinta dorita trebuie sa fie construita dupa 1 ianuarie 2000 si sa fie incadrata in clasa A sau chiar si B+ de eficienta energetica!

Creditul Verde poate fi finantat pana la 100.000 de euro (echivalentul in lei) – reprezentand pana la 80% din valoarea imobilului - din programul BERD GEFF.

Tu te gandesti la natura si ii vrei binele, iar UniCredit Bank te rasplateste cu un credit potrivit – Creditul Verde. Ai verde la mutare cu Creditul Verde!

Aceasta oferta este valabila pana la 30 septembrie 2018. Mai multe detalii despre Creditul Verde sunt disponibile aici.

Exemplu de calcul:

Pentru un credit ipotecar de achizitie – Creditul Verde de la UniCredit Bank S.A., in valoare de 230.000 lei, pe o perioada de 25 de ani, 300 de rate, cu dobanda variabila de 4,28% formata din ROBOR la 3 luni + marja fixa de 2,20%, comision de analiza de 900 lei, taxa de inscriere a garantiilor mobiliare la Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare (AEGRM) de 60 lei, costul evaluarii imobilului de aproximativ 450 lei conform informatiilor din piata detinute de creditor, costurile deschiderii si mentinerii unui cont curent in lei de 5 lei / luna, DAE este de 4,47%, rata lunara este de 1.249,86 lei, iar suma totala de plata la sfarsitul perioadei de creditare este de 377.870,18 lei.

Acest credit trebuie garantat printr-o ipoteca asupra unui bun imobil si presupune incheierea si mentinerea pana la sfarsitul contractului de credit a unei polite de asigurare de viata si a unei polite de asigurare a bunului imobil ipotecat in favoarea creditorului. Costurile notariale, costurile cu radierea si modificarea garantiilor mobiliare in AEGRM, costurile cu inregistrarea, radierea, modificarea garantiilor imobiliare in Cartea funciara, cat si asigurarile (viata si imobil) nu sunt cunoscute de creditor si, in consecinta, nu sunt incluse in exemplul de calcul redat.

Avertisment! Prin contractarea acestui tip de credit, va supuneti urmatoarelor riscuri care va pot afecta posibilitatea de plata: fluctuatia veniturilor proprii, variatia indicelui de referinta ROBOR ce poate determina cresterea ratei dobanzii si majorarea sumei lunare de rambursat.

In conformitate cu cerintele legale, va informam ca incheierea unui contract de credit in alta valuta decat in cea in care obtineti veniturile, va expune riscului valutar, ce va poate afecta posibilitatea de plata. Acest risc apare in momentul in care valuta in care contractati un credit se apreciaza fata de moneda in care incasati veniturile sau detineti activele pe baza carora urmeaza sa rambursati creditul, conducand la majorarea sumei lunare de plata.

De asemenea, va informam ca puteti incheia, pe cheltuiala proprie, un contract de asigurare pentru risc financiar de neplata, produs de societatile de asigurare.