Anotimp nou, masina noua: creditul care merge ca pe roate

Masina ta e parte din cartea ta de vizita, o bucata importanta din ADN-ul tau social – cu tine mereu, iti asigura nu numai mobilitate si confort, dar si siguranta. E partenerul de drum care se potriveste perfect stilului tau de viata. Astfel, o schimbi atunci cand viata ta se schimba! Viata mai buna, masina pe masura!

Automobilul personal nu e un bun oarecare, ci partenerul de drum. De drum bun, de drum greu, de orice drum, masina ta e martora tuturor calatoriilor pe care le faci pentru ca vrei sau doar pentru ca trebuie. Viteza vietii tale e data de masina ta. Iti imaginezi cum ar fi viata fara ea? Cum te duci la serviciu? Cum ii aduci pe copii de la scoala? Cum te duci in weekend la mare sau seara la cumparaturi? E un scenariu pe care il respingi aproape organic… nu s-ar putea asa ceva… si, totusi, viata masinii tale nu e la fel de lunga ca a ta. Odata ce simti ca nu mai tine pasul cu tine, trebuie sa o schimbi. Siguranta vine si din evolutia tehnologica asa ca – pentru tine si pentru cei dragi tie – nu ezita sa inlocuiesti masina pe care o ai acum cu una care iti asigura conditii de sofat si calatorie mai bune! Ca drumurile tale sa fie mereu o placere, trebuie sa ai fix masina pe care ti-o doresti. Pentru asta, UniCredit Consumer Financing iti vine in ajutor cu o oferta de Credit Auto. Investesti destept, traiesti destept!

Poti lua intre 4.500 si 100.000 de lei cu doua variante: prin credit fix sau credit variabil. In ambele cazuri, avansul necesar e de 10%, iar perioada de creditare este intre 6 si 60 de luni. Cel mai simplu e sa intri aici si sa faci o simulare – esti stapanul propriilor conditii!

Si pentru ca tot am vorbit despre viteza, sa stii ca si acest credit se acorda in viteza! Stim ca timpul tau e valoros, asa ca poti merge direct la dealerii auto parteneri – Ford, Toyota, BMW, Mercedes, VW, Land Rover. Subaru, Mazda, Honda, Mitsubishi, Chevrolet, Citroen, Dacia, Renault, Fiat, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda sau Kia.

In plus, daca esti mai prietenos cu natura, UniCredit este prietenos cu tine si, pentru autovehiculele hibrid si electrice, iti ofera o linie de creditare dedicata: Creditul Auto Electric si Hibrid. Fiecare decizie pe care o iei are un impact major asupra viitorului tau si al familiei tale asa ca, daca poti trai intr-o lume mai putin poluata, de ce sa nu o faci? Masinile hibrid sau total electrice sunt masinile viitorului – UniCredit Consumer Financing te ajuta sa te asezi la volanul viitorului: tu iti alegi modelul care ti se potriveste si obtii o dobanda avantajoasa din partea bancii si un ajutor financiar din partea statului. Concret? Poti obtine pana la 100.000 de lei cu avans minim de 10%!

Masina e parte din viata ta. Cum iti doresti o viata buna, fiecare piesa de puzzle trebuie sa fie cat mai bine croita pe nevoile tale: ia-ti o masina care iti ofera siguranta, confort si un viitor mai bun!

Pentru mai multe detalii despre ofertele de mai sus ne poti apela la numarul de telefon 0733 108 516 (apel cu tarif normal din orice retea) si/sau e-mail roucfin.crediteauto@unicredit.ro.

Exemplu de calcul reprezentativ Pentru un autoturism cu un pret de achizitie de 10.000 de Euro TVA inclus, (46.000 de Lei TVA inclus, la un curs exemplificativ de [4,6] Lei/1 Euro), cu un avans de 4.600 de Lei (avans minim 10 %), valoarea totala estimativa a creditului in Lei prin produsul “Creditul FIX”/”Creditul Variabil” va fi de 41.400 de lei pe 60 luni, rata anuala a dobanzii, FIXA 9.99%/ Variabila de 8,99% (ROBOR la 3 luni, valabil la data de 20.09.2018 + marja 5,89%), comision de analiza dosar (perceput doar in cazul acordarii creditului) 790 de lei / 790 de lei, comision lunar de administrare credit 45 de lei / de 45 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 948,6 de lei / 927,4 de lei, valoarea totala platibila 56.931,1 de lei / 55.639,1 de lei, DAE este 14.2% / 13.1%. In calculul DAE nu s-a inclus asigurarea CASCO. Asigurarea CASCO este obligatorie pentru finantari mai mari de 50.000 de lei. Pretul autoturismului poate varia in functie de cursul valutar aplicat de catre distribuitorul autoturismului la data tranzactiei. Oferta financiara este realizata de catre UniCredit Consumer Financing IFN SA si este adresata exclusiv persoanelor fizice. Oferta este valabila pana la 31 decembrie 2018.