Cadoul Perfect

Copilul tau cu siguranta va tine minte ce a primit cadou cand a implinit un an daca decizi ca, la prima aniversare, sa ii faci cadou un Cont de Economii Junior.

Iti imaginezi cum ar fi ca, atunci cand implineste 18 ani, sa ii faci cadou 20.000 de euro? Sa ai banii astia intr-un cont, separat de alte economii, rezervati doar lui. Iar, cand devine major cu acte in regula, sa i-i oferi ca prima caramida a vietii lui de adult... UniCredit Bank are solutia care va face din primul cadou al copilului tau un dar pe care si-l va aminti toata viata: Contul de Economii Junior.

Contul care nu cere niciun sacrificiu

Contul de Economii Junior e destinat parintilor care stiu cat de important e sa nu pleci de la zero. De la zero lei. Ca sa ii dai copilului tau mai mult confort si incredere, asigura-te ca, atunci cand va implini 18 ani, va avea la dispozitie o suma de bani pe care se va putea baza. Cu un minim efort in prezent, vei putea strange o suma considerabila in viitor - de exemplu: depui 300 de lei lunar – sau 100 de euro ori dolari, tu alegi valuta – si beneficiezi si de o dobanda avantajoasa! Astfel, poti sa ii faci cadou peste 15.000 de euro fara sa simti ca faci un mare sacrificiu acum. Imagineaza-ti ca e majoratul lui si ii dai aceasta veste. Zambesti? Poti incepe sa economisesti! 300 de lei nu e o suma prea mare… renunti la o pereche de pantofi (sigur ai deja mai multe decat ai nevoie), la o geanta sau la trei iesiri la film cu familia! Fix atat de putin inseamna, de fapt!

In plus, te ajuta si UniCredit Bank: Contul de Economii Junior are zero costuri de deschidere, administrare si inchidere si poate fi alimentat automat din contul tau, daca anunti banca sa faca un transfer lunar cu o suma indicata in prealabil. Astfel, o sa fii sigur ca banii ajung la el fara nicio bataie de cap suplimentara! Poti sa si uiti de aceasta sarcina care, peste ani, se va transforma intr-uncadou, pe care copilul tau nu il va uita niciodata! Bonus, daca ai rude sau prieteni care vor sa contribuie la viitorul copilului tau – cum ar fi nasii lui, care nu stiu niciodata ce cadou sa ii cumpere de ziua lui sau unchii carora le e cel mai simplu sa ii dea niste bani „sa isi ia el ce vrea” J - pot face si ei depuneri in acest cont, asa incat, la majorat, sa beneficieze de o suma considerabila. Banilor depusi li se adauga si „cadoul de la banca”: dobanda, 1,3% pentru conturile in lei sau 0.3% pentru cele in valuta.

Ce va face cu banii cand ii va primi, el stie – poate pleca la studii in strainatate, poate sa faca ocolul Pamantului, poate sa-si plateasca chiria intr-un centru universitar unde viseaza sa invete, poate sa-i dea avans pentru cumpararea unei case sau poate sa-i economiseasca in continuare. Tu asigura-te de pe acum ca „pusculita” lui va fi plina. Restul se rezolva!

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Cadoul Perfect