Lucrurile sunt intr-o continua schimbare, iar copiii au un ritm de invatare care depaseste un procesor performant si ne surprind de fiecare data, nu doar cu fraze amuzante, ci si cu cat de creativi sunt. Iar pentru ca rolul de parinte vine cu multe bucurii si responsabilitati deopotriva iar tu vrei sa ii oferi copilului tot ceea ce este mai bun, indiferent de domeniu, noi credem ca avem o solutie potrivita.

UniCredit Bank a lansat Mastercard Young, primul card de debit din Romania care poate fi utilizat si de copii mai mici de 14 ani*, fiind adresat categoriei de varsta 6 si 18 ani. Astfel, cu propriul sau card bancar sub indrumarea ta, copilul poate invata valoarea banilor si poate sa isi construiasca increderea in propriile decizii financiare atunci cand isi pune primii bani deoparte sau face singur diferite cumparaturi. Iar tu ai acces la toate tranzactiile facute de cel mic, astfel incat sa te asiguri ca tot procesul de invatare este sigur si fara niciun fel de pericol pentru el.

Pentru ca invatarea trebuie sustinuta de exercitiu practic, UniCredit Bank organizeaza Academia Mintilor Creative Junior, unde ne dorim sa le oferim celor mici informatii de baza despre managementul finantelor sub forma unor exercitii practice, care sa ii ajute sa ia cele mai bune decizii atunci cand vine vorba de bugetul lor.

Pentru ca banii inseamna know-how si planificare indiferent de varsta, e important sa le stii pe toate astfel incat sa alegi potrivit. Academia Mintilor Creative Junior este sora mai mica a Academiei Mintilor Creative, care a adunat la ultimele editii din Bucuresti, Cluj si Iasi, peste 300 de oameni cu afaceri din industrii creative si i-a conectat cu experti din domenii precum marketing, finante, branding sau social media.

Academia Mintilor Creative Junior va sustine prima editie pilot in zilele de 5 si 6 iunie 2019 aceasta fiind dedicata copiilor cu varste intre 10 si 14 ani. Vrem sa ii ajutam pe cei mici sa isi atinga potentialul maxim si sa isi dezvolte aptitudinile, atat din punct de vedere financiar, cat si prin managementul ideilor si pasiunilor pe care le au deja. Pentru ca sunt inteligenti, ambitiosi, curajosi si au simt antreprenorial, noi incercam sa le cream cadrul care sa le usureze si imbogateasca procesul de invatare, prin informatii aplicate practic.

Sesiunile Academiei Mintilor Creative Junior ii vor implica pe cei mici, impartiti in doua categorii de varsta (10-12 ani si 13-14 ani), in jocuri care ii vor invata, pe langa conceptele economice de baza, care este diferenta dintre investitie si profit, cum sa isi construiasca si sa isi creasca propria afacere sau cum sa utilizeze un cont bancar astfel incat sa isi gestioneze eficient resursele. Astfel, in cadrul sesiunilor practice, copiii vor invata sa fie responsabili cu bugetul lor si increzatori in propriile decizii financiare.

*Conform studiului de piata realizat in aprilie 2019 de iSense Solution la comanda UniCredit Bank, prin care au fost evaluate/comparate pachetele de produse si servicii ale institutiilor de credit din Romania in vigoare la data realizarii studiului si care raspund acelorasi nevoi/sunt destinate acelorasi scopuri, dedicate persoanelor fizice cu varste mai mici de 14 ani.