Travel in style

Semne bune anul are! Ca sa ai un 2019 cu servicii bancare de nota 10, UniCredit ramane alaturi de tine si-ti asigura un Upgrade, adica banking la un alt nivel. Mai bun pentru tine!

Ai acces gratuit in grupul clientilor Upgrade, care au parte de beneficii sporite. Te bucuri de oferta de tranzactionare GeniusCont Gold sau poti accesa UniCreditCard Premium  oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA, cu tot pachetul de avantaje inclus!

Ce inseamna asta? Servicii gratuite in oferta GeniusCont Gold, pentru cei care incaseaza minimum 5.000 de lei lunar sau au economii si investitii de minimum 200.000 de lei si accesează lunar Mobile sau Online Banking. Administrarea Cardului de debit Visa Gold este gratuita, la fel si a contului curent in lei. Retragerea de la orice ATM din lume este gratuita si beneficiezi de asigurare de calatorie in strainatate inclusa, singura conditie fiind sa faci o plata legata de calatorie cu cardul de debit Visa Gold. 

Pentru detinatorii cardului de credit UniCreditCard Premium – oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA – pachetul de bonusare e cu adevarat de neratat! Limita de credit ajunge la 70.000 de lei, perioada de gratie e de pana la 56 de zile, iar plata in pana la 12 rate cu dobanda zero e disponibila oriunde in lume, la orice comerciant. Asigurarea de calatorie in strainatate e inclusa si gratuita, prin Programul de Loialitate – cu detalii complete disponibile aici.

Special pentru clientii cu cont curent de la UniCredit Bank, comisionul de administrare a instrumentului de plata UniCreditCard Premium oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA s-a injumatatit pentru primul an contractual – de la 200 la 100 de lei – si poti refinanta orice card de credit emis de o alta institutie financiara din Romania in pana la 18 rate fara dobanda.

UniCredit nu te sprijina numai cu oferte financiare, pentru ca stie ca pentru oameni nu numai banii conteaza, ci si cu accesul simplu si rapid la informatie! Ca sa iei cele mai bune decizii trebuie sa fii cat mai informat, asa incat sa nu risti nicio clipa sa te trezesti cu surprize neplacute. Luna de luna te vom tine la curent prin intermediul acestui newsletter cu toate stirile si informatiile utile, actuale si relevante pentru relatia ta cu banca. Iti vei putea face planuri de viitor fara griji si vei fi in permanenta la curent cu deciziile bancare ce te pot afecta! UPGRADE!

Si acesta e abia inceputul! Ne asteapta un an plin de surprize placute si vrem ca relatia noastra sa fie una deschisa, sigura, simpla si mai mult decat satisfacatoare. Suntem aici pentru tine! Banking la un alt nivel. Mai bun!