Angajatii nostri

Suntem o echipa formata din aproape 3.000 colegi, fiecare dintre noi avand un punct de vedere si o experienta profesionala de impartasit.


Incurajam diversitatea, activitatea noastra desfasurandu-se intr-un mediu multicultural si o atmosfera favorabila schimbului de idei. 


Una dintre prioritatile noastre o reprezinta dezvoltarea carierei angajatilor prin:

 • Acces la posturi interne sau internationale in cadrul grupului UniCredit;
 • Programe de dezvoltare si training customizate in functie de planurile individuale de dezvoltare;
 • Folosirea "hartilor de cariera" prin intermediul carora angajatii isi pot planifica urmatorii pasi in cadrul organizatiei;
 • Implicarea activa a managerilor directi in identificarea si dezvoltarea potentialului fiecarui angajat, cresterea gradului de implicare si motivare a acestora.


Mediul de lucru

Pe plan intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. 


In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.


Forumul intern si dialogul

Incurajam implicarea si dialogul intre angajatii nostri prin:

 • Dezvoltarea capacitatii de a asculta si de a asigura solutii pentru diferitele cerinte ale oamenilor implicati in diverse proiecte sociale, oferind oportunitati pentru un forum deschis de discutii si schimb de pareri;
 • Deschiderea unor linii de comunicare si oferirea unor ocazii pentru intalniri intre conducerea executiva si angajati si informarea acestora in legatura cu  desfasurarea activitatii in interiorul Grupului;


Sondaje de opinie:

 • People Survey - Vocea Ta, Viitorul nostru - organizat la nivelul Grupului UniCredit.
  Incepand cu anul 2003 am desfasurat periodic sondaje de opinie in cadrul angajatilor pentru a-i asculta pe oamenii nostri si pentru a incuraja implicarea personala. Sondajul reprezinta un instrument de evaluare a perceptiei asupra apartenentei la Grup si nivelurile de angajare/asumare, in vederea idenitifcarii punctelor tari si slabe si alegerea interventiilor prioritare pentru imbunatatirile avute in vedere.
 • Pulse Check – Parerea Ta conteaza - organizat local pentru angajatii UniCredit Bank cu scopul de a obtine o imagine mereu actuala a starii de spirit a angajatilor bancii. De fiecare data, raspunsurile angajatilor nostri ne-au ajutat, fiind un punct de plecare pentru a crea si implementa diferite initiative destinate cresterii motivatiei angajatilor!
 • Publicarea interna a posturilor vacante. Site-ul de recrutare interna ii informeaza pe angajatii nostri cu privire la posturile vacante din cadrul organizatiei prin intermediul portalului de Intranet si le ofera ocazia de a aplica pentru ocuparea postului de care sunt interesati, conform planurilor lor de dezvoltare profesionala.

Mobile Phones
Mobile Banking

Ai propria sucursala UniCredit Bank in buzunar

Cu ZERO comision de administrare

or or
Spinning wheel animation

Loading