Notificari

Vezi mai jos cele mai recente notificari:

Lucrari de mentenanta a sistemelor noastre informatice

Stimati clienti,


In noaptea de 11 noiembrie, incepand cu ora 22:00 si pana pe 12 noiembrie, ora 22:00, desfasuram lucrari de mentenanta a sistemelor noastre informatice. De aceea, in intervalul mentionat, aplicatiile Online Banking, Mobile Banking si BusinessNet nu vor fi functionale, iar o parte dintre operatiunile pe care incercati sa le realizati nu vor putea fi procesate imediat (de exemplu, depunerile efectuate la BNA in acest interval vor fi procesate duminica, incepand cu ora 22, iar pe cardurile de debit emise de banca se vor autoriza tranzactii in baza soldului existent sambata la ora 22). Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de aceasta situatie si va asiguram ca realizam aceste lucrari pentru a va putea oferi cele mai bune servicii.


Va multumim pentru intelegere.

UniCredit Bank

Functionarea aplicatiilor Online Banking, Mobile Banking, Business Net va fi intrerupta intre 06.05.2016 si 08.05.2016

Stimati clienti,

Va informam ca in intervalul cuprins intre vineri 06.05.2016, ora 21.00 si duminica 08.05.2016, ora 10.00, functionarea aplicatiilor Online Banking/Mobile Banking/Business Net va fi intrerupta ca urmare a unor operatiuni de mentenanta.

Pe parcursul acestui interval operatiunile cu carduri (ATM, BNA, POS) vor ramane functionale.

Ca urmare a acelorasi operatiuni de mentenanta, Sucursala Unirea din Bucuresti nu are program cu publicul in ziua de sambata, 7 mai 2016.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de aceasta intrerupere.

Echipa UniCredit Bank

Sistemul de carduri al UniCredit Bank va fi intrerupt in noptile de sambata, 9 aprilie, si duminica, 10 aprilie, pentru o scurta perioada

Stimati clienti,

In cursul noptii de sambata, 9 aprilie, in intervalul orar 23:00 – 23:05 si duminica, 10 aprilie, in intervalul orar 23:00 – 23:25, vor avea loc interventii tehnice de mentenanta asupra sistemului de carduri al bancii. In acest interval, cardurile emise de banca si sistemul de tranzactii cu carduri (ATM si POS) nu vor functiona.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente care pot fi cauzate de aceste intreruperi.

Echipa UniCredit Bank

Functionarea aplicatiilor Online Banking, Online Card, Business Net, Mobile Banking si Telefon Service va fi intrerupta

In intervalul cuprins intre vineri 08.04.2016, ora 20:30 si duminica 10.04.2016, ora 23:59, functionarea aplicatiilor Online Banking, Online Card, Business Net, Mobile Banking si Telefon Service va fi intrerupta ca urmare a unor operatiuni de mentenanta.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente care pot fi cauzate de aceasta intrerupere.

Sistemul de carduri al UniCredit Bank va fi intrerupt in noaptea de miercuri, 6 aprilie, pentru o perioada de 10 de minute

Stimati clienti,

In cursul noptii de miercuri, 6 aprilie, in intervalul orar 23:10 – 23:20, vor avea loc interventii tehnice de mentenanta asupra sistemului de carduri al bancii. In acest interval, cardurile emise de banca si sistemul de tranzactii cu carduri (ATM si POS) nu vor functiona.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente care pot fi cauzate de aceste intreruperi.

Echipa UniCredit Bank

Sistemul de carduri al UniCredit Bank va fi intrerupt in noaptea de duminica, 11 octombrie, pentru o perioada de 30 de minute

Stimati clienti,

In cursul noptii de duminica, 11 octombrie, in intervalul orar 23:15 – 24:00, vor avea loc interventii tehnice de mentenanta asupra sistemului de carduri al bancii, pentru o perioada de 30 de minute. In acest interval, cardurile emise de banca si sistemul de tranzactii cu carduri (ATM si POS) nu vor functiona.
Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente care pot fi cauzate de aceste intreruperi.

Echipa UniCredit Bank

Sistemul de carduri al UniCredit Bank va fi intrerupt in noaptea de duminica, 4 octombrie, pentru o perioada de 20 de minute

Stimati clienti,

In cursul noptii de duminica, 4 octombrie, in intervalul orar 23:15 – 23:35, vor avea loc interventii tehnice de mentenanta asupra sistemului de carduri al bancii. In acest interval, cardurile emise de banca si sistemul de tranzactii cu carduri (ATM si POS) nu vor functiona.
Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente care pot fi cauzate de aceste intreruperi.

Echipa UniCredit Bank

Sistemul de carduri al UniCredit Bank va fi intrerupt in noaptea de 5 septembrie, pentru o perioada de 20 de minute

Stimati clienti,

In cursul noptii de 5 septembrie, in intervalul orar 23:30 – 24:00, vor avea loc interventii tehnice de mentenanta asupra sistemului de carduri al bancii, pentru o perioada cumulata de 20 minute. In aceasta perioada, cardurile emise de banca si sistemul de tranzactii cu carduri (ATM si POS) nu vor functiona.
Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente care pot fi cauzate de aceste intreruperi.

Echipa UniCredit Bank

Atentionare antifrauda!

Stimati clienti,

Va semnalam existenta unui nou mod de operare folosit de catre persoane care urmaresc sa obtina in mod ilegal sume de bani, precum si recomandarile noastre pentru a va proteja in fata acestora.

Daca primiti un e-mail prin care un partener de afaceri va informeaza ca si-ar fi schimbat banca si numarul de cont, si va comunica aceste noi coordonate rugandu-va sa le utilizati pentru transferurile viitoare, este posibil sa fiti victima unei incercari de frauda. Verificati informatia si pe alte canale - telefon, fax etc. – si nu efectuati tranzactii utilizand informatiile de plata transmise prin e-mail. In cazul in care folositi coordonatele false, partenerul de afaceri nu va receptiona fondurile, constatand ca adresa de e-mail a companiei sale a fost utilizata fraudulos, in urma unui atac cibernetic. Aveti in vedere faptul ca atat adresele dumneavoastra de e-mail, cat si ale partenerilor dumneavoastra, pot fi atacate; de aceea este bine sa va luati toate masurile de precautie. Daca efectuati tranferul de bani utilizand coordonatele false, interventiile ulterioare ale bancii pentru recuperarea sumelor ar putea ramane fara rezultate, constatandu-se faptul ca fondurile au fost deja retrase.

In situatia in care primiti astfel de mesaje suspecte, o verificare telefonica poate preveni eventualele pagube.

Va multumim!

Echipa UniCredit Bank

Spinning wheel animation

Loading