Esti student sau absolvent?

Grup european de top. Colaborare internationala. Alegi ce ti se potriveste.

Stim cat este important sa acumulezi experienta practica in timpul studiilor universitare si sa aplici notiunile teoretice intr-un mediu real de lucru. De aceea, noi iti facilitam trecerea de la mediul academic la mediul profesional, oferindu-ti acces deschis la experienta noastra europeana, la modul nostru dinamic de lucru, la cultura diversa - care incurajeaza diferentele individuale - si la cunostintele celor mai buni profesionisti ai nostri. 

Poti alege ce ti se potriveste din programele pe care le oferim: stagii de practica nationale si internationale, sesiuni de leadership si motivare personala, precum si ateliere de lucru.

Scrie-ne la campus@unicredit.ro.

 

Stagii de Practica Locale

Stagiul de practica este un program adresat studentilor care doresc sa parcurga un stagiu profesionist. Se deruleaza pe parcursul a minimum trei saptamani si implica activitati concrete intr-un singur departament al bancii. La cererea studentilor, se poate derula in reteaua de sucursale sau in sediul central, accesul fiind posibil in aproape toate diviziile bancii.

Asteptam cu interes sa primim aplicatia ta constand in CV si scrisoare de intentie prin e-mail, la adresa campus@unicredit.ro.

Suntem interesati sa stim cat mai in detaliu care sunt motivele pentru care esti interesat(a) de un stagiu de practica la UniCredit Bank. Te rugam sa mentionezi in corpul mesajului perioada si orasul in care poti participa la stagiul de practica UniCredit.

Program de Internship Local

Cautam in permanenta sa fim aproape de mediul academic prin implementarea de programe de internship, in diverse zone din banca, pe tot parcursul anului.

Ai  astfel posibilitatea sa acumulezi experienta si sa intelegi lumea bancara printr-un program dinamic si structurat de internship.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne transmiti CV-ul tau la campus@unicredit.ro

International Internship Program

Prin intermediul Fundatiei UniCredit & Universities, sponsorizam un program de Intership International, dedicat acelora care sunt interesati de a se dezvolta profesional si personal in cadrul unei companii multinationale.

Editia 2014/2015 a programului ofera stagii de practica de 3 luni in Austria, Bosnia - Hertegovina, Croatia, Germania, Italia, Polonia, Rusia, Serbia si Ungaria. 

Pentru aceasta editie, perioada de aplicare s-a incheiat.

Mai multe informatii sunt disponibile pe website-ul Fundatiei UniCredit & Universities

Programe locale

Oferim diverse instrumente si oportunitati concrete tinerilor care cred ca isi pot decide singuri viitorul. Programele noastre includ cursuri tehnice, ateliere de inteligenta emotionala, dezbateri pe teme de leadership cu managerii de top ai bancii noastre, sesiuni practice pe marginea unor situatii reale de lucru si coaching.  

UniCredit Career Workshop

Esti student si/sau absolvent in an terminal, licenta sau masterand si iti cauti deja un job in domeniul bancar?

Atunci te asteptam la UniCredit Career Workshop! Acesta este un atelier practic si interactiv gazduit de experti in resurse umane alaturi de Senior Manageri din cadrul bancii.

Programul iti ofera o privire din interior, din perspectiva angajatorului, asupra modului in care un tanar profesionist ar trebui sa isi gestioneze cariera pentru a avea succes si a-si gasi job-ul dorit.

UniCredit Real Life Learning

Atelierul Real Life Learning, sau cum sa decizi astazi unde vei fi maine, este dezvoltat de UniManagement, centrul de invatare al UniCredit si oferit studentilor din anul 2008 in majoritatea tarilor in care este prezent Grupul nostru. Este un atelier despre inteligenta emotionala, leadership si antreprenoriat, excelenta personala si motivare profesionala. Atelierul se organizeaza pentru cel mult 25 de participanti, care, alaturi de unul sau doi facilitatori UniCredit, vor fi implicati in jocuri de rol, exercitii individuale si de grup. Real Life Learning este un atelier de dezvoltare care ii ajuta pe participanti sa inteleaga si sa constientizeze intr-o maniera profunda responsabilitatea pe care o au in asumarea anumitor decizii cu impact asupra viitorului lor.

Vrei sa investesti in dezvoltarea ta? Afla daca universitatea sau asociatia din care faci parte se numara printre partenerii nostri sau vorbeste cu colegii tai pentru a organiza un grup de cel putin 25 de persoane si solicita un atelier UniCredit Real Life Learning trimitand un mesaj catre echipa@unicredit.ro.

UniCredit Let’s Be Practical

Atelier practic, despre lucruri concrete dintr-o banca europeana de top, in care participantii se implica si dezbat o situatie reala de lucru din activitatea UniCredit, prezentata de un manager sau un expert din echipa noastra. Studentii vor face schimb de cunostinte si experiente in cadrul grupului si cu facilitatorul, fiind incurajati sa isi aduca deschis contributia in cadrul atelierului si sa aplice notiunile teoretice acumulate in anii de studiu pentru solutionarea situatiei. Atelierul de lucru se organizeaza in sediul universitatilor partenere si isi propune sa completeze curricula universitara. Oamenii de succes fac ce le place. Si fac lucruri concrete.

Cauti un bun prilej de a aplica practic notiunile invatate in facultate? Afla daca universitatea sau asociatia din care faci parte se numara printre partenerii nostri si inscrie-te la UniCredit Let’s Be Practical trimitand un mesaj catre echipa@unicredit.ro.

Programe la nivelul Grupului

Iti poti incepe cariera  in UniCredit aplicand la CIB International Graduate Program. Acest program se adreseaza tinerilor absolventi care isi doresc sa faca un prim pas spre o cariera europeana alaturi de UniCredit, in divizia Corporate & Investment Banking (CIB).

Programul iti permite sa aplici intr-un mediu de lucru international notiunile teoretice dobandinte in urma anilor de studii, acumuland experienta practica si beneficiind de traininguri aplicate.

Te intereseaza  o cariera europeana? Aplica aici.

Grupul UniCredit ii sprijina pe tinerii absolventi care doresc sa isi continue studiile universitare, oferind burse dedicate viitorilor profesionisti in domeniul financiar-bancar.

Fundatia UniCredit & Universities

Fundatia UniCredit & Universities ofera burse anuale si promoveaza specializarea peste hotare a celor mai talentati studenti si absolventi cu profil economic si financiar-bancar din Europa.

Fundatia ofera numeroase burse si premii academice in domeniul economic, bancar si financiar, finanteaza cursuri de master si doctorale, proiecte de cercetare sau programe de cercetare post-doctorale. Prin intermediul Fundatiei UniCredit & Universities, studentii si absolventii din Romania pot beneficia de:

  • Burse pentru continuarea studiilor. Burse pentru studentii care urmeaza facultati cu profil economic, bancar sau financiar si doresc sa participe la un program de master sau doctorat in strainatate;
  • Burse si premii pentru proiecte de cercetare. Burse si premii pentru cele mai bune lucrari de cercetare post-doctorala in economie si in domeniul financiar-bancar;
  • Initiative in parteneriat cu universitati.

Mai multe informatii sunt disponibile pe website-ul Fundatiei UniCredit & Universities

Ca banca europeana de top, am facut o promisiune – cea de a ne dedica dezvoltarii oamenilor, formarii celor mai buni profesionisti si de a oferi tinerei generatii perspective pentru o cariera de succes in domeniul bancar, in tara si peste hotare. 

Participam la diferite evenimente pentru a ii intalni si cunoaste pe cei mai buni dintre voi, potentiali noi colegi in echipa UniCredit Bank.

Spinning wheel animation

Loading