Esti profesionist?

Grup european de top. Colaborare internationala. Alegi ce ti se potriveste.

Parte a unui grup european de top, UniCredit Bank investeste atat in lideri cat si in specialisti, incurajand creativitatea si spiritul inovativ si sustinandu-i la fiecare pas in cariera lor.

Alaturi de noi, poti alege sa inveti si sa iti dezvolti cariera atat la nivel local, cat si la nivel international.

Astfel, suntem siguri ca vom reusi impreuna sa contribuim din ce in ce mai mult la indeplinirea misiunii noastre - de a oferi beneficii reale si solutii concrete clientilor nostri.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

Cursuri tehnice

Impreuna cu specialistii nostri, dezvoltam si livram cursuri tehnice ce raspund nevoilor de dezvoltare a cunostintelor tehnice identificate in cadrul organizatiei.

Cursurile soft

Sunt cursuri pentru dezvoltare personala si vin in completarea cunostintelor tehnice necesare desfasurarii activitatii. Curricula de cursuri soft este una diversa,  in asa fel incat sa acoperim o paleta cat mai larga de abilitati necesare in cadrul activitatii zilnice. 

Programe si initiative manageriale

Dezvoltarea si construirea unei culturi de management in cadrul UniCredit Bank este unul din obiectivele noastre, astfel, dezvoltarea  abilitatilor manageriale si de leadership ale persoanelor din pozitii manageriale si pregatirea celor ce au potential sa devina manageri este pentru noi o prioritate.

UniQuest

UniQuest este un program international axat pe dezvoltarea potentialului de leadership al tinerilor profesionisti din Grupul UniCredit. Este „o calatorie a inovatiei si invatarii” in cadrul careia participantii gestioneaza si finalizeaza proiecte reale de business, care ajuta la dezvoltarea abilitatilor de leadership si la dobandirea unei perspective largite.

Mentoring

Mentoratul presupune ca o persoana experimentata, cu o buna reputatie si empatica, "Mentorul",  ghideaza un alt individ - "Mentee-ul", in elaborarea si re-examinarea ideilor proprii, facilitand invatarea si dezvoltare profesionala.  In cadrul mentoratului, Mentorul impartaseste din cunostintele sale si experientele sale, contribuind la dezvoltarea profesionala a Mentee-ului.

Coaching

Coaching-ul este un proces flexibil prin care Coach-ul il sprijina pe Coachee (beneficiarul procesului) sa se cunoasca si sa se inteleaga mai bine, sa isi examineze valorile si motivatiile, sa identifice solutii la diversele probleme personale si profesionale, avand ca obiectiv de a ghida viziunea si a imputernici angajatul sa performeze la nivelul maxim sustinut de potentialul, atitudinile si abilitatile acestuia, depasind interferentele care pot impiedica acest lucru.

Red Library

Reprezinta un spatiu destinat studiului individual, in care colegii au acces la carti  din domenii variate: economie, comunicare, coaching, dezvoltare personala, leadership si management, dar si carti audio.

Invatare online

Platforma de invatare online, ce pune la dispozitia colegilor nostri cursuri din domenii variate, atat tehnice cat si soft, pentru diverse niveluri de pregatire.

In UniCredit Bank investim in dezvoltarea profesionala a oamenilor si de aceea oferim oportunitati provocatoare de a urma studii aprofundate. Printre actiunile intreprinse se numara si programele UniCredit MBA si Master in Corporate Investment Banking.

Mai multe detalii aici.

UniCredit este cel mai divers grup bancar din Europa din punct de vedere al nationalitatii. Diversitatea culturala contribuie pe de o parte la incurajarea inovatiei, sustine valorile noastre si pe de alta parte  contribuie totodata la dezvoltarea viitoarei generatii de lideri. Din acest motiv,  mobilitatea internationala a colegilor nostri este extrem de importanta pentru noi, reprezentand o oportunitate de dezvoltare profesionala accelerata.

In grupul UniCredit, consideram ca nu poti avea succes pe o piata internationala daca liderii si persoanele cheie lucreaza intr-un singur loc sau in tarile "cheie". Viziunea de ansamblu si gandirea globala reprezinta elemente esentiale pentru noi, iar cea mai buna modalitate de a le dobandi si dezvolta este prin intermediul  unei cariere internationale.

Maximizarea potentialului oamenilor nostri este un proces constant si de aceea mobilitatea internationala este un punct forte in dezvoltarea echipei noastre.

Spinning wheel animation

Loading