Banca pentru lucrurile care conteaza

Viziunea noastra este sa fim “One Bank, One UniCredit”. Suntem parte a UniCredit, banca comerciala paneuropeana puternica cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate si de Investitii, oferind bazei de clienti o retea unica vest-, central- si est-europeana.

In aceasta perioada cu schimbari fara precedent, clientii cauta companii in care pot avea incredere si care pot juca un rol pozitiv, concret, in viata lor de zi cu zi. UniCredit are un model simplu si de succes de banca comerciala paneuropeana, care ofera solutii relevante pentru adevaratele nevoi si dorinte ale clientilor de azi.

Suntem o ”banca ce are substanta”, concentrata in a livra solutii tangibile intr-o maniera simpla si eficienta, pentru a face o diferenta reala in vietile oamenilor, fie ca sunt persoane individuale, familii, IMM-uri sau companii mari.

Pozitionarea UniCredit este – acum mai mult ca niciodata – despre intelegerea provocarilor si a oportunitatilor pe care clientii le intalnesc in viata de zi cu zi, dar si despre puterea si expertiza necesare pentru a le oferi solutii care conteaza.

Spinning wheel animation

Loading