Identitatea noastra

MISIUNE

"Noi, oamenii din UniCredit, suntem dedicati sa aducem un plus de valoare clientilor nostri.

Ca banca europeana de top, ne implicam in dezvoltarea comunitatilor in care traim si in crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Ne propunem sa excelam in tot ceea ce facem si ne straduim permanent sa devenim un partener cu care se poate lucra usor.

Aceste angajamente ne vor permite sa aducem valoare pe termen lung actionarilor nostri."


VALORI


In Romania, am adoptat fara rezerve setul de valori al Grupului UniCredit. Acesta este un produs al tuturor culturilor organizationale din bancile si companiile care fac parte din Grupul UniCredit. Desi sunt diferite, aceste culturi au in comun o cunoastere profunda a evolutiei pietei, un angajament durabil pentru a spori valoarea adaugata oferita, responsabilitate sociala, precum si dezvoltarea oamenilor si o atentie deosebita acordata clientului.  


Pentru a ne indeplini misiunea si a ne afirma identitatea, vom continua sa ne ghidam dupa principii impartasite cu convingere.


Setul nostru de valori se bazeaza pe integritate ca o conditie a durabilitatii, pentru a transforma profitul in valoare pentru toti cei care vin in contact cu banca.


Pentru noi, realizarea profitului este o valoare pozitiva, deoarece asigura continuitate si independenta, construind, printr-un comportament integru, reputatia noastra fata de clienti, angajati, investitori, comunitati locale si intreaga societate. 


Integritatea este o garantie a durabilitatii, ceea ce face posibila transformarea profitului in valoare.

Valorile fundamentale care stau la baza integritatii corporatiste trebuie sa influenteze comportamentul tuturor oamenilor din Grupul UniCredit in interactiunea cu toti cei care vin in contact cu banca: clienti, angajati, actionari si piete, comunitati locale.


Cele sase fundamente ale integritatii – Corectitudinea, Transparenta, Respectul, Reciprocitatea, Libertatea, Increderea – sunt rezultatul unui proces indelungat in care au fost definite valorile reprezentative ale UniCredit Group. Acestea trebuie sa constituie un ghid real pentru comportamentul nostru in relatia cu fiecare interlocutor, inclusiv institutii cum ar fi autoritati guvernamentale si oficialitati publice.

Spinning wheel animation

Loading