Academia Mintilor Creative

Simti ca poti face mai mult, mai bine, mai altfel pentru afacerea ta? Ai intrebari pe care ai vrea sa le adresezi unor specialisti pregatiti sa iti raspunda? Vino cu afacerea ta la scoala si completeaza-ti cunostintele antreprenoriale cu experienta mentorilor nostri.

 

Ce este Academia Mintilor Creative?

Locul unde esti pus fata in fata cu oameni extrem de capabili si de bine pregatiti de la care sa inveti si sa primesti sfaturi, know how si inspiratie. Unii dintre ei sunt colegii nostri si lucreaza in banca, ceilalti sunt prietenii nostri cu multa experienta in alte domenii, pe care ii apreciem si ii respectam. Credem ca asa va fi mai usor sa iti transformi ideile in afaceri sanatoase si profitabile sau sa iti dezvolti afacerea in directia in care visezi. Pentru asta suntem aici.

Organizat cu sprijinul

Mobile Banking UniCredit Bank

 

 

La Academia Mintilor Creative, vom aborda subiecte precum: realizarea unui business plan, branding, storytelling pentru afacerea ta, marketing, motivarea echipei, legislatie, taxe & fiscalitate, inovatie, analiza de business, finantari, HR pentru afacerea ta si vom schimba idei cu antreprenori de succes.

Regulamentul de participare la Programul de educatie financiara Academia Mintilor Creative poate fi consultat AICI

 

Academia Mintilor CreativeCluj-Napoca

23 – 25 octombrie (Inscrierile s-au incheiat)

 

Academia Mintilor CreativeBucuresti

11 – 14 noiembrie (Inscrierile s-au incheiat)

 

ORAR Editie Cluj-Napoca, 23-25 octombrie
ORAR Editie Bucuresti, 11-14 noiembrie

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo