Ai nevoie de finantare pentru proiectul tau din fonduri nerambursabile?

Te sustinem in implementarea proiectului prin oferirea tuturor instrumentelor necesare, prin produse si servicii dedicate proiectului tau si prin consiliere in ceea ce priveste aspectele specifice legate de rambursarea cheltuielilor de catre autoritati, identificarea de solutii inovatoare de finantare si garantare si identificarea celei mai potrivite scheme de finantare a proiectului.

Vreau sa aplic pentru finantarea unui proiect din fonduri europene. Ce pasi trebuie sa parcurg inainte de depunerea si aprobarea proiectului?

Vezi pasii

In vederea depunerii proiectului spre aprobare, te invitam sa discutam inca de la inceput despre bancabilitatea acestuia. Te sprijinim prin oferirea de produse si servicii specializate indiferent daca proiectul tau este un proiect simplu (achizitie de echipamente si utliaje) sau unul complex (investitii in cladiri/hale de productie, achizitie de linii de productie si utilaje si echipamente specializate).

Daca vei depune un proiect pentru care vei avea nevoie sa demonstrezi catre autoritate capacitatea de finantare/co-finantare te putem ajuta cu emiterea unei scrisori de confort. In situatia in care dispui de surse proprii te putem ajuta cu eliberea unui extras de cont prin care sa demonstrezi capacitatea de finantare/co-finantare.

Pentru incasarea ajutorului nerambursabil te putem ajuta cu deschiderea de conturi dedicate, atat pentru pre-finantare/avans, cat si pentru decontarile ulterioare.

Daca ai parcurs pasii de pregatire a proiectului, vezi aici ce finantare poti primi.

Am aplicat deja pentru finantare din fonduri nerambursabile, iar proiectul meu a fost aprobat. Ce urmeaza?

Vezi cu ce te putem ajuta

In vederea implementarii proiectului iti putem oferi pachetul de finantare complet. Iti putem aproba finantarea proiectului inainte ca tu sa termini procedura de achizitii si selectarea furnizorilor din proiect. Sau iti putem aproba si acorda facilitati bancare dupa selectarea furnizorilor din proiect.

De la scrisori de garantie bancara in baza carora poti obtine prefinantare/avans de la autoritate, credite destinate asigurarii necesarului de finantare pana la momentul incasarii sumelor nerambursabile de la autoritati, credite destinate asigurarii cofinantarii tale la proiect pana la credite destinate cheltuielilor neeligibile din proiect, noi te putem ajuta cu ele.

Vezi aici ce finantare poti primi.

Spinning wheel animation

Loading