Te ajutam sa gestionezi lichiditatile companiei

Sustinem afacerea ta la orice nivel de dezvoltare al acesteia. Iar pentru asta, am gandit solutii personalizate adaptate fiecarui nivel.

Doresc un pachet personalizat pentru compania mea, care sa furnizeze exact ce am nevoie pentru a-mi desfasura activitatea rapid si in siguranta.

Vezi solutia

De la StartUp-uri la profesii liberale, de la PFA-uri la ONG-uri, de la IMM-uri cu nevoi de baza la IMM-uri cu nevoie complexe, oferim solutii bancare eficiente si inovative care te ajuta la administrarea in siguranta si la dezvoltarea afacerii tale.


Vezi mai multe detalii aici.

Prefer verificarea conturilor companiei si realizarea platilor direct de pe calculator, fara a mai fi nevoie deplasarea la banca.

Vezi solutia

De la controlarea Bancii prin Internet cu ajutorul serviciului BusinessNet pana la folosirea numerarului prin multifunctionalele UniCredit Bank, banca noastra iti sta la dispozitie 24/7 pentru a putea incheia orice activitate intr-un mod sigur si rapid.


Vezi mai multe detalii aici.

Pentru a oferi o experienta cat mai placuta clientilor atunci cand cumpara produse din cadrul companiei mele, vreau sa introduc facilitatea de plata cu cardul. Ce optiune am?

Vezi solutia

Iti recomandam serviciul de POS. Prin acest serviciu, vei putea incasa contravaloarea produselor si serviciilor comercializate, prin plata cu cardul Visa, MasterCard sau AmEX. Astfel, le oferi cumparatorilor un mijloc alternativ de plata, intr-o maniera sigura si comoda, construind o relatie pe termen lung cu acestia.


Vezi mai multe detalii aici.

Spinning wheel animation

Loading