Doresti sa deschizi un cont sau sa gestionezi afacerea deschisa in afara tarii?

UniCredit te poate ajuta sa gestionezi afacerea in multiple tari si multiple valute. De asemenea, dintre bancile din Romania ne putem mandri cu cel mai mare numar de valute ce pot fi tranzactionate si pe care clientii nostri le au la dispozitie pentru decontarea diferitelor operatiuni, inclusiv valuta Renminbi ce poate fi tranzactionata prin contul deschis la o banca in China.

A venit momentul sa extind afacerea in afara granitelor tarii, iar pentru acest lucru am nevoie de gestionarea facila si in siguranta a conturilor si operatiunilor din toate tarile.

Vezi ce solutie iti putem oferi

Reteaua noastra bancara, lidera la nivel pan-european cu peste 7.000 de sucursale, ofera cele mai moderne servicii bancare in peste 17 tari. Prin intermediul modelului dedicat de gestionare a relatiilor transfrontaliere (Cross Border Relationship Management), suntem in masura sa organizam relatiile bancare ale clientilor nostri in multiple tari, astfel incat acestia sa beneficieze de aceeasi calitate a serviciilor ca si in tara de origine. 

La sustinerea acestor solutii inovative la nivel mondial contribuie si expertii nostri de top precum si cele 4.400 de banci partenere din intreaga lume. 

Totul in modul cel mai simplu posibil: managerul de relatii cu clientii local este unicul punct de intrare in intreaga retea UniCredit. 

Vezi mai multe detalii aici.

Astazi, ca furnizor sau producator implicat in furnizarea sau productia de bunuri, proiecte la cheie şi servicii la nivel local sau international te confrunti cu un grad ridicat de complexitate si riscuri.

Vezi solutia

Echipa UniCredit Bank, prin infrastructura si reteaua globala de banci corespondente, iti poate oferi suport direct, la orice moment si in orice locatie. Iti putem oferi solutii in cazul tranzactiilor de import si export prin produse si servicii dedicate cum ar fi garantii bancare, acreditive documentare si incasso-uri.

Vezi mai multe detalii aici.

Spinning wheel animation

Loading