Ai nevoie de finantare in cel mai scurt timp?

De la imbunatatirea cash flow-ului pana la acoperirea unor cheltuieli curente, noi te ajutam sa realizezi ambitiile de afaceri pe care ti le-ai propus. Planul afacerii tale se poate concretiza mai repede contand pe suportul oferit de UniCredit Bank.

Pe masura ce imi dezvolt afacerea, am nevoie de o sursa de bani de unde sa imi pot acoperi cheltuielile curente sau neprevazute.

Vezi solutia

Pentru a veni in ajutorul tau pentru finantarea nevoilor curente iti putem oferi Linia de credit, care se reintregeste pe masura incasarilor in cont sau rambursarilor solicitate si care poate fi utilizata cash (pentru plati) sau non-cash (pentru Acreditive si/sau Scrisori de Garantie Bancara).

Vezi mai multe detalii aici. 

Mereu achizitionez materii prime si materiale de cea mai buna calitate pentru a putea pastra cele mai inalte standarde in cadrul companiei mele, iar pentru asta imi trebuie o sursa de finantare de incredere.

Vezi solutia

In cazul in care ai nevoie de finantare pentru achizitionarea de materii prime, materiale, obiecte de inventor sau chiar pentru finantarea contractelor comerciale, iti recomandam Creditul de cheltuieli generale cu rambursari.

Vezi mai multe detalii aici. 

Trebuie sa acopar un decalaj intre incasarea de la clienti si plata catre furnizori si am nevoie de o solutie rapida, pe care sa ma pot baza.

Vezi solutia

Descoperirea de cont este o facilitate de credit prin care poti utiliza, imediat si fara formalitati, sume ce depasesc disponibilul din contul firmei, astfel incat nivelul cheltuielilor tale poate depasi nivelul veniturilor.

Vezi mai multe detalii aici.

Spinning wheel animation

Loading