Economisirea sigura a surplusului

Pentru ca lichiditatile tale sa fie in siguranta, cea mai buna solutie pe termen scurt si mediu o reprezinta depozitele la termen sau contul de economii – iar in acest caz ai nevoie de un partener serios, sigur si stabil. Cei aproape 200 de ani de traditie a UniCredit Group reprezinta tocmai o astfel de garantie a sigurantei si stabilitatii pe piata produselor si serviciilor bancare.

Profitul pe care l-am obtinut in cadrul companiei doresc sa-l investesc intr-un mod sigur, care sa imi aduca venituri suplimentare.

Vezi solutia

UniCredit Bank iti ofera depozite la vedere sau la termen in lei, dolari, euro pe durate de o saptamana, o luna, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau un an, iar dobanzile acordate depind de evolutia pietelor financiare internationale.

Vezi mai multe detalii aici.

A venit momentul sa economisesc o parte din veniturile companiei mele, pentru a avea oricand o resursa disponibila. Ce optiuni am?

Vezi solutia

Iti recomandam sa deschizi un cont de economii care sa iti calculeze o dobanda zilnic, dobanda ce poate fi transferata in contul curent sau poate fi capitalizata la finalul lunii.

Vezi mai multe detalii aici.

Business Mobile
Business Mobile

ZERO costuri de administrare, acces rapid si sigur la conturile

si cardurile afacerii tale, oricand, oriunde. 

|
Spinning wheel animation

Loading