Economisirea sigura a surplusului

Pentru ca lichiditatile tale sa fie in siguranta, cea mai buna solutie pe termen scurt si mediu o reprezinta depozitele la termen sau contul de economii – iar in acest caz ai nevoie de un partener serios, sigur si stabil. Cei aproape 200 de ani de traditie a UniCredit Group reprezinta tocmai o astfel de garantie a sigurantei si stabilitatii pe piata produselor si serviciilor bancare.

Profitul pe care l-am obtinut in cadrul companiei doresc sa-l investesc intr-un mod sigur, care sa imi aduca venituri suplimentare.

Vezi solutia

UniCredit Bank iti ofera depozite la vedere sau la termen in lei, dolari, euro pe durate de o saptamana, o luna, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau un an, iar dobanzile acordate depind de evolutia pietelor financiare internationale.

Vezi mai multe detalii aici.

A venit momentul sa economisesc o parte din veniturile companiei mele, pentru a avea oricand o resursa disponibila. Ce optiuni am?

Vezi solutia

Iti recomandam sa deschizi un cont de economii care sa iti calculeze o dobanda zilnic, dobanda ce poate fi transferata in contul curent sau poate fi capitalizata la finalul lunii.

Vezi mai multe detalii aici.

Spinning wheel animation

Loading