Finantare cheltuieli curente

De la imbunatatirea fluxului de numerar, pana la acoperirea unor cheltuieli curente, noi te ajutam sa realizezi obiectivele de afaceri pe care ti le-ai propus. Planul afacerii tale se poate concretiza mai repede contand pe suportul oferit de UniCredit Bank.

Linia de credit pentru afaceri mici si mijlocii

Stim ca nu e usor sa incepi o afacere, dar poti primi usor tot sprijinul pentru a o creste!
De aceea, iti oferim linia de credit pentru afaceri mici si mijlocii.
Alege linia de credit pe termen de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii la scadenta.


Avantajele liniei de credit:

 • Accesibilitate: ai acces la bani pentru a acoperi decalajul dintre incasari si plati, emiterea de scrisori de garantie si acreditive sau alte cheltuieli legate de activitatea curenta.
 • Flexibilitate: Disponibila in lei, euro sau dolari, in functie de activitatea si nevoile companiei tale. Iar in cazul liniilor de credit multivaluta, poti face plati in oricare dintre cele trei valute aprobate.
 • Economie de timp: nu se solicita documente justificative in cazul cheltuielilor generale, asa ca nu trebuie sa vii la ghiseu pentru orice plata vrei sa faci din credit.

Pentru cheltuielile curente iti pot fi utile, de asemenea, Cardul de Credit Business sau Creditul de Cheltuieli Generale cu Rambursari.

Creditul se adreseaza in principal clientilor care doresc sa isi coreleze incasarile aferente contractelor comerciale cu graficul de plata a unui credit bancar sau celor care doresc o schema clara de rambursare a facilitatii pentru un control mai bun al disponibilitatilor.

Creditul iti este oferit pe o perioada de pana la 5 ani si poate fi utilizat pentru cheltuieli generale, achizitionarea de materii prime, materiale, obiecte de inventar, finantarea contractelor comerciale. Recomandam acest produs si societatilor care desfasoara activitati cu caracter sezonier.

Beneficiezi de urmatoarele avantaje:

 • Economie de timp: nu se solicita documente justificative in cazul cheltuielilor generale, asa ca nu trebuie sa te deplasezi la sediile noastre pentru orice plata pe care doresti sa o efectuezi din credit;
 • Poate fi acordat in: lei, euro sau dolari;
 • Rambursare lunara sau, pentru activitati sezoniere, rambursare trimestriala;
 • Poti apela la garantii de la Fondurile de Garantare nationale / internationale.

Serviciile de factoring pot fi utile oricarei companii care livreaza marfa sau presteaza servicii cu plata la termen sau care, prin natura ei, este, mai degraba, un cumparator/debitor cu plata la termen. Serviciile pe care le ai la dispozitie sunt:

 • Factoring Intern;
 • Factoring de Export;
 • Factoring de Import;
 • Reverse Factoring.


Mai multe detalii gasesti aici.

Mobile Phones
Business Mobile

ZERO costuri de administrare, acces rapid si sigur la conturile

si cardurile afacerii tale, oricand, oriunde. 

or
Spinning wheel animation

Loading